Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten

Affiliates

Het is vanaf heden mogelijk om Money Game te promoten via het affiliatesysteem van PayPro. Dit houdt in dat jij een vergoeding ontvangt voor elk exemplaar dat via jou wordt verkocht. Op deze pagina kun je extra informatie vinden over de mogelijkheden, inclusief het beschikbare promotiemateriaal.


Samenwerken?

Ja, leuk! Als jij Money Game wilt promoten op jouw website of blog, dan ben ik natuurlijk van de partij. Neem contact op via info@ikbenjanmodaal.nl wanneer je interesse hebt om samen content te maken voor jouw website of andere kanalen. Heb je vragen of heb je ander soort informatie van mij nodig voor het maken van content? Neem ook dan gerust contact met mij op. Ik sta zeker open voor samenwerkingen, dus voel je vooral niet bezwaard om contact op te nemen! Deze actie geldt voor iedereen die meedoet aan het affiliatesysteem, ongeacht de bezoekersaantallen.

Gratis exemplaar van Money Game

Heb je een blog over persoonlijke financiën OF een blog voor millennials EN heb je meer dan 10.000 unieke bezoekers per maand (aantoonbaar)? En wil je graag één of meerdere artikelen schrijven over Money Game? Neem contact op via info@ikbenjanmodaal.nl, stuur je adresgegevens mee en dan zorg ik ervoor dat je een gratis exemplaar ontvangt. Het promoten van een product is natuurlijk veel makkelijker wanneer je het product ook daadwerkelijk hebt. 😀


Download mediabestanden

Neem contact op Bekijk salespage

Hey pssst...

In het boek 'Money Game' deel ik de methode waarmee ik in 2 jaar tijd van een lege bankrekening naar financieel succes & geluk ging. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal