Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
alternatieven voor enquete platform euroclix

Mijn 3 favoriete (Nederlandse) alternatieven voor enquĂȘte platform Euroclix 💰

24 oktober 2022
Sandra Boon

Euroclix is verreweg Ă©Ă©n van de meest bekende platformen voor het invullen van online enquĂȘtes. Daarnaast is het ook een ideaal platform voor cashback acties en kun je er op verschillende manieren geld mee verdienen. Toch kan het zijn dat je liever ook met andere platformen werkt. Misschien omdat Euroclix je niet zo goed bevalt of misschien doordat je extra geld wil verdienen door van meerdere platformen gebruik te maken. Hoe dan ook: ik vertel graag meer over mijn 3 favoriete alternatieven voor enquĂȘte platform Euroclix.

01. EnquĂȘte platform Loopsterpanel

Loopsterpanel is een wat minder bekende enquĂȘte website, die zeker niet onderdoet voor zijn concurrenten. Bij dit platform krijg je namelijk zeer veel enquĂȘtes aangeboden (op mijn eerste dag stonden er al 100 klaar) Ă©n je verdient er ook nog een cash mee in plaats van cadeaubonnen. Loopsterpanel biedt veel enquĂȘtes, de website is lekker overzichtelijk Ă©n ik waardeer het gewoon dat je per enquĂȘte kunt zien hoeveel geld je verdient. Extra tip: zorg er altijd voor dat je jouw profielkenmerken invult, dan krijg je meer enquĂȘtes te zien die voor jou geschikt zijn.

02. EnquĂȘtes invullen bij Opinieland

Ook van Opinieland maak ik graag gebruik. Hier vind ik namelijk het ruimste aanbod aan enquĂȘtes, hoewel dat natuurlijk afhangt van je profielkenmerken. Ik merkte dat ik bij Opinieland naadloos aansloot op de gewenste doelgroep en zodoende heb ik aardig wat kunnen verdienen via dit enquĂȘte platform. De enquĂȘtes zijn over het algemeen wat langer dan bij Euroclix, maar persoonlijk vind ik de onderwerpen ook leuker. Dat het wat meer tijd kost, neem ik dan maar voor lief.

03. Online enquĂȘtes via YouGov

YouGov is een relatief groot internationaal platform dat (onder andere) Nederlandstalige enquĂȘtes biedt. Naar eigen zeggen worden de resultaten van de online enquĂȘtes gebruikt in de media. De onderwerpen variĂ«ren van politiek tot entertainment en ze zijn vooral benieuwd naar jouw mening. Het platform is super simpel en gebruiksvriendelijk. Geen poespas, gewoon een overzicht van de beschikbare online enquĂȘtes. Dat maakt het systeem heel overzichtelijk en daar hou ik wel van!

Welk platform gebruik jij graag naast Euroclix?

Het aanbod aan enquĂȘte platformen wordt steeds groter en dat is natuurlijk hartstikke top. Hoe meer enquĂȘtes je kunt invullen, hoe meer geld je kunt verdienen. Ik ben wel benieuwd van welke platformen jij graag gebruikmaakt. Laat je het weten in een reactie hieronder?

Overzicht enquĂȘte websites

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal