Bol.com Sidehustle Secrets

Het volledige verhaal achter mijn succesvolle bol.com webshop. Ik deel mijn gehele avontuur én ik deel al mijn geheimen, tips en ervaringen.

bol.com webshop producten verkopen ebook

Bol.com Sidehustle Secrets

Ontdek in dit e-book het volledige verhaal achter mijn succesvolle bol.com webshop. Ik neem je mee op een reis van A tot Z, waarbij ik geen detail onbenoemd laat. Van het selecteren van mijn producten en het opbouwen van mijn assortiment tot de keuze van de tools en samenwerkingen met bedrijven – ik deel alles met je. Let op: dit is géén online cursus waarin ik je leer hoe je een bol.com webshop start, maar je kunt wél genoeg inspiratie uit mijn e-book halen om zelf stappen te gaan zetten. Ik deel o.a. mijn producten, mijn ervaring met het uitbesteden (hallo, passief inkomen!) én verklap ik met welke bedrijven en tools ik werkte om een succesvolle bol.com webshop op te zetten.

In dit e-book verklap ik:

Dit krijg je cadeau

ebook over verkopen op bol com webshop