Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
beginnen met beleggen via bux zero

Beginnen met beleggen? Probeer BUX Zero en ontvang een gratis aandeel cadeau

3 oktober 2020
Sandra Boon

Ja, ik realiseer mij dat de titel van dit artikel riekt naar oplichting. 😉 Laat ik daarom maar gelijk zeggen: dat is niet het geval. Je kunt bij BUX Zero namelijk je vrienden uitnodigen om zich ook aan te melden en wanneer zij dat doen, krijgen zij een gratis aandeel t.w.v. maximaal €200 euro. In mijn geval (want ik heb mij ook aangemeld via iemand anders) kreeg ik een gratis aandeel in Blackberry. Degene die mij had doorverwezen kreeg een gratis aandeel in GoPro. Maar voordat jij je gaat aanmelden, wil ik graag uitleggen wat BUX Zero precies is en waarom ik vind dat dit een geschikte optie is voor mensen die willen beginnen met beleggen.

Ik ben géén financieel expert en ik deel slechts mijn meningen en ervaringen met jou. Deze meningen en ervaringen kun je niet als adviezen opvatten en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Ikbenjanmodaal.nl is niet aansprakelijk voor acties die jij onderneemt na het lezen van de blogs. Investeer nooit je buffer of geld dat je nog nodig zal hebben. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Dan is het vrijwel altijd te mooi om waar te zijn! Laat je goed informeren over de mogelijkheden en neem nooit klakkeloos advies over. Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Beginnen met beleggen? Neem niet gelijk veel risico

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. Wil je beginnen met beleggen? Leuk! Maar ga niet in het wilde weg aandelen aanschaffen. Ik weet dat er momenteel veel mensen zijn die juist nu willen beginnen met beleggen ‘omdat de markt nu gunstig’ is vanwege de Coronacrisis. Vandaar mijn eerste tip: wanneer je wilt beginnen met beleggen, neem dan niet direct veel risico. Begin wat kleiner en met wat kleinere bedragen. En heel toevallig biedt BUX Zero daar een ideaal platform voor.

Wat is BUX Zero precies?

BUX Zero is een app waarmee je (gratis of tegen een laag tarief) aandelen kunt kopen via je telefoon. Het heeft weinig extra functionaliteiten en biedt slechts een klein deel aan van wat er op de markt beschikbaar is. Het is zeer laagdrempelig, waardoor ik het een ideaal platform vind voor mensen die willen beginnen met beleggen. Dit is hoe het werkt;

 • Je meld jezelf aan (via mijn link, natuurlijk! 🤣) en zet een account op.
 • Na verificatie en goedkeuring kun je door middel van een Tikkie geld toevoegen aan jouw account. Dit bedrag kun je vervolgens direct gebruiken.
 • Koop met dat bedrag één of meerdere aandelen waarin je zou willen beleggen.
 • And that’s it…

bux zero gratis aandeel jan modaal

 

Waarom dit ideaal is wanneer je wilt beginnen met beleggen

Voordat je in het diepe (water) springt, is het belangrijk dat je eerst onderzoek doet. Maar hoeveel onderzoek je ook doet, je zal nooit weten hoe koud (of warm) het water is, wanneer je het niet zelf kunt voelen. En écht zwemmen leer je natuurlijk ook pas door het daadwerkelijk te doen. Maar in plaats van gelijk in het diepe te springen, kun je ook eerst even met je grote teen voelen hoe het water nou precies is. En dat is dus wat BUX Zero voor mij was: met mijn grote teen het water kunnen voelen, voordat ik in het diepe spring.

 • Het is een heel simpel systeem en rekent geen of lage commissiekosten.
 • Het biedt een beperkt aantal aandelen aan, waardoor je je minder overweldigt voelt.
 • In de app krijg je slechts beperkte informatie zien. Bij andere platformen zie je overal verspringende getallen, grafieken, etc. waarvan je niet direct weet waar het precies voor dient. De interface van BUX Zero laat je langzaam wennen aan al die informatie.
 • En het werkt met kleine bedragen, waarmee je het risico sowieso al beperkt.

De nadelen van BUX Zero

Natuurlijk zijn er niet alleen maar voordelen, want BUX Zero heeft ook zeker zijn nadelen. Of eigenlijk: veel van de voordelen zijn tegelijkertijd ook nadelen. Je hebt een beperkte keuze in de aandelen die je kunt kopen via BUX Zero, wat op zichzelf ook een nadeel kan zijn. Daarnaast zijn het vooral aandelen en kun je weinig ETF’s en indexfondsen vinden. Daarbij komt dan ook het nadeel dat je alleen aandelen kunt kopen op de manieren die sowieso al offensiever zijn. Aandelen zijn immers meer risicovol dan obligaties, ETF’s en indexfondsen. Maar al met al, vind ik het zelf een goed platform om mee te starten.

*Edit: je kunt inmiddels meer ETF’s aanschaffen via BUX Zero!

Ga je beginnen met BUX Zero?

Meld je dan vooral via mijn link aan. Wij krijgen dan allebei een gratis aandeel ter waarde van maximaal €200 euro. BUX Zero seint mij daarna dat ik een extra aandeel krijg, maar er wordt niet genoemd wie er via mij lid is geworden (oftewel: ik krijg jouw naam niet te zien). Ik zou het echter wel leuk vinden om te horen welk aandeel jij hebt gekregen, dus stuur mij vooral een berichtje via Instagram of via een reactie onder dit artikel.

Ja, meld mij aan

.

Meer over dit onderwerp


Bronnen

3 reacties op dit artikel

 1. L. basti schreef:

  zijn er sites waar je de gratis aandelen link kunt plaatsen waardoor andere deze kunnen gebruiken zodat ik dan weer gratis aandelen krijg?

 2. Sandra schreef:

  Hey Lars,

  Ik ken zo uit mijn hoofd geen websites waarbij dit mogelijk is 🙂 Zelf gebruik ik liever mijn eigen website en netwerk.

 3. Sandra schreef:

  Plaats jouw BUX Zero linkjes hier NIET in de comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey pssst...

In het boek 'Money Game' deel ik de methode waarmee ik in 2 jaar tijd van een lege bankrekening naar financieel succes & geluk ging. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal