Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
leuke cadeautjes voor mensen die van geld aandelen en crypto houden

Leuke cadeautjes voor mensen die van geld, crypto en aandelen houden

9 december 2021
Sandra Boon

De tijd gaat zo snel, ik had amper door dat december al is aangebroken! Tijd voor feestdagen, knusse avondjes op de bank en gezelligheid met je geliefden. Voor mij is dit een mooi moment om eens een blogje te schrijven met een overzicht van leuke cadeautjes die je iemand zou kunnen geven die van geld, crypto of aandelen houdt. Wat eerlijk is eerlijk: het uitzoeken van cadeautjes is niet voor iedereen het allerleukste klusje. 😅

01. Een Bitcoin muntje als cadeautje

Oké, een echte Bitcoin zou natuurlijk veel leuker zijn om te krijgen, maar die zijn op dit moment niet echt betaalbaar. Dan maar ’the next best thing’, een muntje in de vorm van een Bitcoin. Grappig, leuk en klein genoeg om in een schoen te doen of als kleinigheidje te geven aan iemand die heel van van crypto houdt. Bij deze Blockchain webshop kun je de muntjes kopen voor slechts €4,99 euro.

02. Bitcoin t-shirts en hoodies als cadeautjes

Bij dezelfde webshop vind je ook een super leuk assortiment van andere merchandise, zoals hoodies, petten en sokken. Echt hoor, hoe leuk is dit Bitcoin t-shirt en deze ‘Fly me to the moon’ sweater?! Ik denk dat ik zelf al weet wat ik op mijn verlanglijstje ga zetten! Als je iemand in je omgeving hebt die van crypto houdt, dan zou ik zeker even een kijkje nemen in deze webshop.

03. Een online cursus als cadeautje geven

Zonder kennis kun je beter niet beleggen en/of investeren in crypto, daar zijn we het allemaal unaniem over eens. Daarom is het altijd verstandig om zoveel mogelijk te leren. Heb jij iemand in je omgeving die meer wil leren over beleggen of investeren in crypto? Dan is het misschien wel een leuk idee om ze een online cursus cadeau te doen. Een paar mogelijkheden:

04. Boekentips over crypto, aandelen en geld

Niet iedereen is een grote boekenliefhebber, maar ik vind het zelf echt heerlijk om meer kennis te vergaren over crypto, aandelen en geld. Gelukkig zijn er de laatste jaren best veel boeken geschreven over deze onderwerpen. Hieronder heb ik een lijstje gemaakt van de 5 – naar mijn mening – leukste boeken om te geven.

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hey pssst...

In het boek 'Money Game' deel ik de methode waarmee ik in 2 jaar tijd van een lege bankrekening naar financieel succes & geluk ging. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal