cashback websites mijn favorieten jan modaal

Cashback websites: dit zijn momenteel mijn favorieten

Als je geld wil besparen zonder te hoeven bezuinigen op je uitgaven, is het echt de moeite waard om je aan te melden bij deze cashback websites. Bij cashback websites krijg je namelijk geld terug op de uitgaven die je doet. Dit kunnen grote uitgaven zijn, zoals het boeken van een vakantie of een weekendje weg. Het kunnen ook kleinere uitgaven zijn, zoals aankopen bij een supermarkt of een drogist. Het gaat slechts om lage percentages, maar het kan al snel oplopen tot grote bedragen. Vooral wanneer je het ook gebruikt bij grotere aankopen. Hieronder noem ik mijn drie favoriete cashback websites.

01. Automatische cashback met de Woolsocks app

Dat Woolsocks mijn favoriete cashback app is, daar wind ik geen doekjes om. Ik heb namelijk al aardig wat blogartikelen geschreven over deze cashback app én ik noem het ook regelmatig op Instagram. Het is nou eenmaal een hele handige app. Met deze app krijg je niet alleen automatische cashback (je hoeft dus geen bonnen te bewaren te uploaden), maar je kunt ook gratis producten krijgen en geld sparen in de spaarpotjes in de app. Ideaal! Als je deze app nog niet hebt, dan kan ik je van harte aanraden om deze vandaag nog te downloaden. Het is namelijk de makkelijkste manier om te besparen, zónder te beknibbelen op je uitgaven.

02. Altijd 1% cashback met Trade Republic

Trade Republic staat al langere tijd bekend om zijn beleggingsmogelijkheden én om zijn spaarrekeningen met hoge rentes. Zelf stal ik hier bijna al mijn spaargeld, zodat ik er 3,75% rente op krijg. Dat is veel meer dan bij de typische (Nederlandse) banken! Het lijkt misschien niet heel veel, maar op grotere bedragen scheelt dat aanzienlijk. Ook krijg je elke maand rente uitbetaald en kun je ten alle tijden het geld weer weghalen. Dat Trade Republic een aantrekkelijke optie is om te sparen, lijkt mij duidelijk. Maar wist je dat ze binnenkort ook een debit card bieden, waarmee je 1% cashback krijgt op al jouw aankopen? Deze mogelijkheid is nog niet helemaal uitgerold en ik kan er online nog niet heel veel informatie over vinden. Wat ik tot nu toe heb gelezen is dat je 1% cashback krijgt op al jouw uitgaven met deze kaart, tot een maximum van €1.500 euro, dat het aanvragen van de kaart niet gratis is, en dat de 1% wordt uitbetaald in aandelen en/of ETF’s. Houd de website van Trade Republic in de gaten voor meer informatie.

Meer over sparen met 3,75% rente bij Trade Republic

03. Cashback met de Euroclix website

Ook over Euroclix heb ik al aardig wat geschreven. Met deze website krijg je niet automatisch cashback, dus je moet wel even goed controleren hoe je jouw cashback kunt registreren (gaat meestal via cookies in de browser). Hoewel het bij Woolsocks wél automatisch gaat, kies ik ervoor om beide platformen te gebruiken. Voornamelijk omdat je bij Euroclix bij totaal andere partijen cashback krijgt dan bij Woolsocks. Het kan daarom absoluut lonen om je bij meerdere cashback websites aan te melden.

Euroclix is overigens veel meer dan alleen een cashback website. Je kunt op deze website ook enquêtes en marktonderzoeken doen. Hier krijg je voor betaald, wat een leuk extra online inkomen kan opleveren. Het zal je niet rijk maken, maar het is leuk om te doen, kost niet veel tijd en je kunt het doen vanuit huis. Een ideale sidehustle, als je het mij vraagt!

Meer over slim geld besparen

In dit artikel komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Verkopen op bol.com
E-book

Verkopen op bol.com

Sidehustle Toolkit
Online geld verdienen

Sidehustle Toolkit

.