ervaring met geld verdienen bij enquete platform Euroclix

Extra zakcentje? Dit is hoe je clix (geld) kunt verdienen bij enquête website Euroclix

Euroclix is één van de grotere platforms voor enquêtes en marktonderzoek en is ook de plek waar ik zelf het meeste geld verdien. Via Euroclix kun je op verschillende manieren clix sparen, welke je kunt inwisselen voor geld. Na uitbetaling wordt het bedrag op je bankrekening gestort. Easy peasy, toch? In dit blogartikel noem ik verschillende manieren om clix (geld) te verdienen.

Geld verdienen door je aan te melden

De eerste clix ontvang je al door je aan te melden via hun website. Iedereen krijgt namelijk een startbonus. Dat is natuurlijk mooi meegenomen en dat motiveert ook om meer geld te verdienen via deze online enquête website. Voor het aanmelden ontvang je direct al 150 clix, omgerekend € 1,95 euro.

Door het invullen van online enquêtes

Het meeste geld verdien je normaliter met het invullen van de online enquêtes. Deze kun je vinden in het menu bij ‘Clix verdienen’. De enquêtes variëren van lengte en onderwerp. Soms moet je reclames luisteren of video’s bekijken om vervolgens je mening te geven. Soms wordt er onderzoek gedaan naar bepaalde merken of bedrijven. En vaak willen ze ‘gewoon’ meer weten over jouw consumptiegedrag. Het invullen van deze enquêtes kost meestal niet zoveel tijd en kun je gewoon thuis doen op je computer of op je smartphone.

Clix verdienen door je profielkenmerken in te vullen

Aan de hand van jouw profielkenmerken kan Euroclix beslissen welke enquêtes er wel of niet bij jou passen. Voor enquête website Euroclix is het natuurlijk belangrijk dat de enquêtes worden getoond aan de juiste doelgroep en daarom word je extra beloond als je jouw profielkenmerken helemaal invult. Ook leuk: als je alle profielkenmerken invult, maak je elke maand kans op leuke prijzen. Dat is dus een dubbele win!

Geld verdienen door kleine taken uit te voeren

Naast het invullen van online enquêtes kun je af en toe ook extra geld verdienen door kleine taken uit te voeren. Zo ontvang je bijvoorbeeld extra clix wanneer je je inschrijft voor bepaalde nieuwsbrieven. Je vindt deze opties in het menu bij ‘Clix verdienen > Specials > Gratis’. Daar krijg je alle dingen te zien die je geen geld kosten, maar wél (soms) clix opleveren.

Extra geld verdienen door je vrienden uit te nodigen

Bij enquête website Euroclix kun je ook extra geld verdienen door vrienden uit te nodigen. Wanneer zij zich via jouw link aanmelden en actief starten met het invullen van online enquêtes, krijg jij extra clix in jouw account. Omgerekend is dit €1,95 euro, dus dat is best wel de moeite waard. Ook ontvang je een commissie van 10% van de clix die zij verdienen. Dit kost hun niks extra, maar levert jou wel extra geld op! Je kunt je hier aanmelden voor Euroclix.

Geld terugkrijgen via cashback acties

Koop je via Euroclix iets bij de aangesloten webwinkels, dan ontvang jij daar aardig wat clix voor. Dit werkt eigenlijk vrijwel hetzelfde als een cashback actie. Er zijn behoorlijk wat webwinkels aangesloten, zoals bol.com, Zooplus en ook Thuisbezorgd.nl. Ook voor verzekeringen (en zelfs de zorgverzekering) kun je extra clix verdienen bij enquête website Euroclix. Dat is toch mooi meegenomen?

In mijn blogs komen soms affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Masterclass voor €17
Volg de online

Masterclass voor €17

Masterclass voor €47
Volg de online

Masterclass voor €47