Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
jan modaal blogs over geldzaken en financien

Hoera! Meer dan 200 blogs op de website 🎈 Deze blogs werden het vaakst gelezen

6 januari 2022
Sandra Boon

De website bestaat ondertussen al bijna 2 jaar (wat vliegt de tijd!) en we zijn inmiddels meer dan 200 blogartikelen verder. Sinds een paar maanden ben ik niet meer de enige die voor deze blog schrijft, want ook enthousiaste gastbloggers delen nu hun kennis en ervaringen via dit platform. Hoe tof is dat?! Voor mij is dit een mooi moment om even terug te kijken op de afgelopen twee jaar en om met jullie te delen welke artikelen het vaakst werden gelezen.

01. Extra geld verdienen op internet: zo doe je dat

In oktober 2021 schreef ik deze uitgebreide blog met informatie over hoe je extra geld kunt verdienen op internet. De blog werd direct al heel vaak gelezen en is de rest van het jaar populair gebleven. Vind ik niet gek, want ik vind dit zelf ook een erg interessant onderwerp. 😉 Extra geld verdienen op internet heeft mij altijd al aangetrokken en daarom voer ik voor deze blog regelmatig “experimentjes” uit. Het tweede artikel in dit lijstje komt ook voort uit zo’n experiment.

02. Starten met verkopen op Bol.com: een uitgebreide blog met praktische informatie & tips

Hierboven vertelde ik al dat ik regelmatig dingen uitprobeer. Zo ook het verkopen op Bol.com. Op Instagram zag ik namelijk zoveel mooie verhalen hierover, ik móést weten of dit realistisch is. Lang verhaal kort: ik verdien een leuk extra zakcentje via Bol.com en via mijn blogartikelen deel ik mijn tips. Het artikel over starten met verkopen op Bol.com werd het vaakst gelezen, maar ook de andere Bol.com tips blijken erg populair te zijn!

03. Tien maanden geld investeren bij Lender & Spender: mijn ervaringen en het resultaat

Ook mijn ervaringen met geld investeren bij Lender & Spender worden vaak gelezen. Dat snap ik heel goed, want ik lees ook graag ervaringen van anderen voordat ik ergens geld investeer of beleg. Het is namelijk hartstikke belangrijk om goed onderzoek te doen! Het artikel met mijn resultaat na 10 maanden werd erg vaak gelezen en ik ontvang hier ook vaak mailtjes over. Happy to share!

04. Thuis werken en veel geld verdienen? Pas op met multi-level marketing bedrijven

Op mijn blog deel ik niet alleen mooie verhalen en successen. Ik waarschuw ook regelmatig voor louche praktijken. Het artikel over multi-level marketing wordt regelmatig gedeeld en ik ontving daar ook erg veel reacties op. Vooral door de MLM-maffia, maar okĂ©… 😉 Dat bevestigt dat veel meer mensen hier gewaarschuwd voor moeten worden. MLM’s worden namelijk regelmatig gebruikt als masker voor piramidespelen. Die zijn niet alleen illegaal, maar kunnen je ook een boel geld (en vriendschappen!) kosten.

05. Waarom ik als zzp’er BrightPensioen gekozen heb om pensioen bij op te bouwen

Vooral in de maanden november en december wordt dit artikel erg vaak gelezen. 😉 In dit artikel vertel ik meer over mijn pensioenplannen en waarom ik als zzp’er heb gekozen om bij BrightPensioen mijn pensioen op te bouwen. Op mijn blog deel ik het liefst ‘persoonlijke’ verhalen in plaats van platte informatie en ik merk dat dit ook goed gelezen wordt. Snap ik, zou ik zelf ook leuker vinden. In een eerder artikel deelde ik al meer informatie over mijn pensioenplannen en mijn achterstand.

06. Beginnen met beleggen? Probeer BUX Zero en ontvang een gratis aandeel cadeau

Dit artikel schreef ik in oktober 2020 specifiek voor mensen die willen beginnen met beleggen. Ik vind BUX Zero namelijk een makkelijk en laagdrempelig platform, zeker vergeleken met platforms zoals DEGIRO (waar ik zelf een groot deel van mijn beleggingen heb). Je ontvangt bij BUX Zero tijdelijk een gratis aandeel cadeau, dus daar zou ik zeker gebruik van maken. 😉

07. Hoe de Money Game methode mij heeft geholpen om een ‘laptop lifestyle’ te realiseren

Dit artikel is nog redelijk recent, maar werd wel ontzettend veel gelezen. Ik leg in dit artikel uit hoe ik de Money Game methode heb gebruikt om mijn laptop lifestyle te realiseren. Sinds september 2021 reis ik namelijk rond in een Volkswagen camperbusje (ps. groetjes uit Spanje). Veel mensen vroegen zich af hoe ik dit allemaal geregeld heb qua financiën. In dit artikel lees je dus hoe ik dit voor elkaar heb gekregen.

08. Passief inkomen opbouwen: mijn manieren om online geld te verdienen 💰

Dit is niet alleen Ă©Ă©n van de meest gelezen artikelen, maar ook Ă©Ă©n van de uitgebreidste. In dit artikel deel ik namelijk veel informatie over hoe ik nu een passief inkomen opbouw Ă©n over hoe ik het aankomende jaar dit wil gaan uitbreiden. Daarnaast deel ik ook hoeveel passieve inkomsten ik heb gehad in die maand. Het is mij opgevallen dat dit onderwerp veel mensen aanspreekt, dus in 2022 ga ik hier absoluut meer over schrijven!

09. Product review: de geweldige Eco Egg wasbal

Ook dit artikel wordt ontzettend veel gelezen. Om geld te besparen gebruik ik namelijk geen wasmiddel meer, maar de Eco Egg wasbal. Op jaarbasis bespaar ik hier circa €100 euro mee. Als je een gezin hebt wordt deze besparing nog groter. In het artikel deel ik mijn ervaringen met deze Eco Egg wasbal, omdat ik hier nog nooit eerder van had gehoord.

10. Sparen moeilijk? Mijn 10 beste tips waarmee je financiën veel makkelijker maakt

De meeste artikelen in dit rijtje gaan over het verdienen van meer geld. Toch wordt ook dit artikel over geld sparen erg vaak gedeeld en gelezen. Daar ben ik blij mee, want extra geld verdienen heeft weinig nut als je geen geld kunt sparen. 😅 In het artikel deel ik mijn 10 allerbeste tips waarmee je het regelen van je financiĂ«n veel makkelijker maakt.

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal