Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten

Disclaimer voor samenwerkingen

Het is je misschien al opgevallen dat er bij sommige blogs een extra term is toegevoegd bij het informatieblokje. Met deze termen word je op de hoogte gehouden van eventuele gesponsorde producten en/of affiliate linkjes. Niet alleen omdat dit wettelijk verplicht is, maar ook omdat Jan Modaal transparantie erg belangrijk vindt.


Eigen initiatief

Mocht deze term zijn toegevoegd aan het artikel, dan is het artikel op eigen initiatief geschreven. Eventuele producten die zijn aangeschaft, zijn dus ook zelf gefinancierd en de producenten/verkopers zijn niet benaderd voor eventuele samenwerkingen hierover.


Affiliate linkjes

Mocht deze term zijn toegevoegd aan het artikel, dan zijn er affiliate linkjes geplaatst in het artikel. Dit houd in dat Jan Modaal een (klein) bedrag ontvang wanneer jij op die link klinkt en/of wanneer jij een product aanschaft via die link. Je betaalt zelf niks extra daarvoor.


Gesponsord product

Mocht deze term zijn toegevoegd aan het artikel, dan heeft Jan Modaal het product gratis ontvangen van de producent/verkoper, met als doel om het te testen en om er eventueel een blogartikel over te schrijven. Let op: het sturen van gratis producten is géén garantie voor een positieve review. Jan Modaal zal nooit producten promoten waar we niet 100% achter staan. Wil je een product door Jan Modaal laten testen? Neem dan contact op.


Betaalde samenwerking

Mocht deze term zijn toegevoegd aan het artikel, dan gaat het om een artikel (of serie artikelen) waarbij een betaalde samenwerking heeft plaatsgevonden. Bijvoorbeeld doordat de producent/verkoper Jan Modaal betaald heeft om de artikelen te schrijven. Ook hier geldt: Jan Modaal zal nooit producten promoten waar we niet 100% achter staan.

Neem contact op

Hey pssst...

In het boek 'Money Game' deel ik de methode waarmee ik in 2 jaar tijd van een lege bankrekening naar financieel succes & geluk ging. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal