Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
euroclix extra tips voor meer clix geld

EuroClix: een paar extra tips om meer geld (clix) te verdienen met online enquêtes

23 december 2020
Sandra Boon

Weet je nog dat ik in oktober drie verschillende platformen uitprobeerde, om te onderzoeken hoeveel geld ik kon verdienen met online enquêtes? Van de drie platformen kwam EuroClix het beste uit de test. Het kostte mij de minste tijd, maar leverde mij wel het meeste geld op. Ik gebruik EuroClix nog steeds, maar ik ben wel wat minder actief dan tijdens de test.

Ondertussen ken ik het platform op mijn duimpje en daarom leek het mij leuk om een apart blogartikel te schrijven met een paar tips. Met de tips in dit artikel kun je ervoor zorgen dat je meer clix (geld) gaat verdienen. Bij mij staat de teller inmiddels op €61,31 euro na circa 2,5 maand.

Ik wil ook geld verdienen


01. Wacht niet totdat EuroClix een uitnodiging stuurt

Is het je weleens opgevallen dat EuroClix niet altijd een e-mail stuurt zodra er een online enquête beschikbaar is? Wacht daarom niet totdat je een uitnodiging krijgt, maar kijk regelmatig op de website. Mijn ervaring is dat ik vaak in de ochtend tussen 8.00-09.00 uur een enquête kan doen en/of rond 20.00 uur. Ik gok (maar dat is dus echt speculatie) dat er alleen een mail wordt verstuurd wanneer er na een bepaalde tijd nog niet genoeg aanmeldingen zijn geweest.

02. Check ook de gratis pagina

Zodra je bent ingelogd kun je in het menu naar Clix verdienen > Specials > Gratis. Hier vind je allerlei dingen die je gratis kunt krijgen of waar jij je gratis voor kunt aanmelden. Let goed op de symbolen onderaan de blokjes. Staat er een Euro-teken bij, dan krijg je clix wanneer jij je hiervoor aanmeldt. Zo krijg je dus gratis clix voor bijvoorbeeld het aanmelden voor een nieuwsbrief of voor het achterlaten van een beoordeling.

euroclix tips

03. Controleer EuroClix direct na het uitvoeren

Heb je een enquête ingevuld, één van de gratis acties uitgevoerd of heb je via EuroClix een bestelling geplaatst bij een webshop? Controleer dan direct daarna of de clix wel zijn toegevoegd in jouw account. Staat het er niet tussen? Schrijf het dan even op. Na een maand kun je de clix alsnog claimen. Een nogal onhandig systeem, vooral wanneer je het niet opschrijft, want na een maand weet je meestal niet meer wat je precies hebt gedaan. Schrijf daarom dus op:

  • Wat je hebt gedaan (enquête ingevuld of bestelling geplaatst).
  • Om welke webshop, marktonderzoeker of website het gaat.
  • Op welke dag je dat hebt gedaan.
  • En eventueel hoeveel clix er was beloofd.

04. Doe mee aan de loterij van EuroClix

EuroClix heeft een eigen loterij waarmee je extra clix kunt winnen. Meedoen is gratis en je kunt elke dag een lootje aanvragen. Eenmaal per week wordt bekend gemaakt hoeveel clix je hebt gewonnen. Tot zover heb ik slechts een paar clix gewonnen, maar ach… Het is gratis en het kost mij maar een seconde van mijn dag.

05. Meld je aan via mij

Aanmelden is gratis en zoals ik in mijn eerdere blog al vermeldde: in de eerste week had ik al €10 euro bij elkaar gescharreld. Meld jij je aan via mij, dan krijg je een welkomstbonus van 150 clix (circa €1,95 euro). Dat is pas makkelijk verdiend!

Oké, ik meld mij aan

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey pssst...

In het boek 'Money Game' deel ik de methode waarmee ik in 2 jaar tijd van een lege bankrekening naar financieel succes & geluk ging. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal