beste cashback apps en websites van nederland

Mijn 3 favoriete cashback apps en websites: makkelijk geld besparen

Geld besparen willen we tegenwoordig allemaal wel: het leven wordt immers steeds duurder. Er zijn allerlei manieren waarmee je geld kunt besparen, maar mijn favoriete manier is besparen door cashback apps en websites te gebruiken. Je krijgt dan geld terug op de aankopen die je toch al doet. Dat is toch makkelijk verdiend?! In dit blogartikel deel ik mijn 3 favoriete cashback apps en websites.

Hoe werkt zo’n cashback website precies?

Een cashback app of website is een platform dat consumenten de mogelijkheid biedt om geld terug te krijgen nadat ze aankopen hebben gedaan bij bepaalde winkels of online retailers. Zo kun je bijvoorbeeld via Euroclix een aankoop doen bij bol.com, Thuisbezorgd.nl en Jumbo, waarna je bij de Euroclix website een klein bedrag terugkrijgt. Dit is een win-win-win situatie voor iedereen:

  • Jij krijgt als consument korting (geld terug).
  • De winkels en online retailers krijgen meer verkopen.
  • De cashback app of website krijgt een kleine commissie bij deze winkels.

Voor winkels gaat het er dus vooral om dat er meer verkopen zijn. Door samen te werken met cashback apps en websites wordt dit bevorderd. Voor jou als consument is het vooral fijn dat je geld terug kunt krijgen op aankopen die je toch al zou doen. Goede deal, toch?

01. De Woolsocks cashback app

Geld terugkrijgen op jouw uitgaven en daar helemaal niks voor hoeven doen: dat klinkt toch echt ideaal?! Met de Woolsocks app kan dit. Installeer de app, koppel je bankrekeningen en je krijgt vervolgens cashback (geld terug) op uitgaven die je doet bij winkels, supermarkten en tankstations. Je hoeft hier geen bonnetjes voor in te leveren en je hoeft geen uitgaven te declareren; alles gaat automatisch! Ook kun je via de app gratis producten krijgen. Als jij geld wil besparen, dan moet je zeker de Woolsocks cashback app even downloaden!

woolsocks app voor besparen op uitgaven

02. Cashback krijgen bij Euroclix

Euroclix noemde ik hierboven ook al. Eigenlijk is het een platform waar je geld kunt verdienen met het invullen van online enquetes, maar ze hebben ook een uitgebreid cashback programma. Bij Euroclix vind je veel aangesloten winkels en online retailers, ook de grote jongens. Om een paar voorbeelden te noemen: Odido, Staatsloterij, Lidl, AliExpress, Bijenkorf en Mediamarkt. Als je regelmatig online winkelt, dan is het zeker de moeite waard om je even aan te melden bij het cashback programma van Euroclix!

online geld verdienen met euroclix

03. CashbackXL website

Ook deze cashback website is zeer geliefd onder de mensen die graag geld besparen. Op de CasbackXL website vind je – net als bij Euroclix – allerlei online winkels en retailers waarbij je cashback kunt krijgen. Ook hier vind je zowel kleine als grote winkels. Om een paar voorbeelden te noemen: Plus, Hunkemöller, CoolBlue, Wehkamp, Puma en Lego.

Lees meer over cashbacks

In dit artikel komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Verkopen op bol.com
E-book

Verkopen op bol.com

Sidehustle Toolkit
Online geld verdienen

Sidehustle Toolkit

.