Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
scoupy cashback acties besparen op boodschappen

Geld besparen op boodschappen? Dat doe je via de cashback-acties van de Scoupy app

24 februari 2022
Inge Ruijs

Heb je het programma Extreme Couponing op TLC wel eens gezien? Een programma waarbij deelnemers door het inleveren van kortingsvouchers (coupons) de boodschappen zo goed als gratis krijgen. In Nederland werkt het niet helemaal zo, maar bedrijven hebben wel regelmatig cashback-acties. Via cashback-acties kunnen bedrijven nieuwe producten te promoten en in deze blog leg ik je uit hoe je hier gebruik van kan maken.

Geld besparen met Scoupy

De Scoupy app heb ik inmiddels al een aantal jaren en heeft mij door de jaren heen toch al een leuke besparing opgeleverd. Ik merk dat nu de boodschappen wat duurder worden ik hier weer meer gebruik van maak. Vaak maak ik ook nog dubbel gebruik van de acties. Doordat mijn partner ook de app heeft kunnen we dubbel profiteren (als je maar een aparte bon en rekeningnummer gebruikt). Wil je ook beginnen met besparen, dan kun je de Scoupy app downloaden in de iTunes Store of via Google Play. De Scoupy app is onderverdeeld in vijf categorieën waarmee je geld kan verdienen.

01. Boodschappen cashback

Dit is de cashback waar ik zelf het meeste gebruik van maak tijdens mijn weekboodschappen. De cashback-acties van allerlei A-merk supermarktproducten, zoals melk, kaas en boter, maar ook toiletpapier en kaarsen. Juist omdat het zo simpel is kan ik direct regelen na het doen van de boodschappen. Het werkt heel simpel:

  1. Je koopt het cashback product in de desbetreffende winkel.
  2. Je maakt in de app een duidelijke foto van het bonnetje.
  3. Je stuurt het bonnetje in. Ik doe dat via Scoupy Sparen.
  4. Na goedkeuring krijg je het geld binnen een paar dagen teruggestort op je rekening.

02. Webshop Cashback

Via Scoupy kun je ook online bestellen bij 25 winkels. Als je via de Scoupy app of website doorklikt krijg je een bedrag teruggestort op je rekening. Dat kan wel oplopen tot 15% van je het aankoopbedrag. Dat is toch mooi meegenomen?

03. Scoupy deals

Scoupy heeft ook regelmatig mooie pakketdeals. Bijvoorbeeld pakketten waarmee ze voedselverspilling tegen gaan, maar ook andere boodschappenboxen of pakketten met nieuwe producten voor een lage prijs. Deze boxen zijn zeker i.c.m. een spaarkaart veel voordeliger dan in de winkel.

04. Scoupy Sparen

Bij Scoupy kan je door het indienen van je bonnetje ook sparen voor extra korting op de Scoupy deals of voor producten in de Scoupy spaarshop. Elk bonnetje is 1 zegel waard en bij 15 zegels is je kaart vol en krijg je € 2,00 korting op bijv. de boodschappenboxen via de Scoupy deals. Zo combineer je de kortingen en de goede deals.

05. Onderzoeken

Via Scoupy kun je ook je mening over winkels geven via ASK-Opinions onderzoeken. Door mee te doen aan deze onderzoeken kun je spaarzegels verdienen. Elke volle spaarkaart (25 zegels) is € 2,00 euro waard. Dat het invullen van online enquêtes en het delen van je mening redelijk wat waard is, dat zagen we eerder al bij verschillende platforms.

06. Geld besparen met Woolsocks

Naast Scoupy is er nog een handige smartphone app waar je geld mee kunt besparen op de boodschappen: Woolsocks. Deze handige app koppel je aan je bankrekening, waardoor je onder andere automatisch cashback krijgt op uitgaven bij aangesloten winkels, supermarkten en tankstations.

Meld je aan bij Woolsocks

Gerelateerd:
Online enquêtes invullen? Dit zijn mijn 3 favoriete Nederlandse enquête websites

Meer over extra geld verdienen

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal