boodschappen geld besparen met cashback acties

Meer geld besparen op de boodschappen? Via deze apps en websites krijg je cashbacks

Wie wil er nu geen geld besparen? Boodschappen worden duurder, maar dat wil niet zeggen dat het bedrag op je kassabon hoger moet worden. Gratis producten of producten met een flinke korting zijn mooi meegenomen, dus maak slim gebruik van cashback-acties en bespaar. Eerder hebben we het al gehad over Scoupy. Als je weet waar je nog meer cashbacks kunt terugvragen, kun je dit combineren met de cashbackacties van Scoupy. Dan is het een win-win situatie bij je shoppingtrip.

01. Cashback websites

Ik heb verschillende favoriete cashback websites waar ik zeker één per week op kijk. Mijn echt meest favoriete website is testnugratis.nl. Deze site is zo overzichtelijk dat het gewoon leuk is om op de site te zoeken. Op deze site zijn alle cashbacks duidelijk weergegeven. Je kunt zelfs selecteren op de categorie die je wil, zo kan je bijvoorbeeld ook voor je puppy gratis proefpakketten aanvragen. Andere websites waar ik regelmatig kijk:

Op deze sites komen de Cashback-acties voorbij die Scoupy niet heeft. De acties hebben niet altijd iets met eten te maken, maar bijvoorbeeld ook met Valentijnsdag. Laatst kon ik via Kaartje2Go twee gratis kaarten sturen naar mijn thuisadres om ze vervolgens zelf in te vullen. Vaak zit er wel een maximaal deelnemers aan, dus wacht niet te lang met aanvragen.

02. Geld besparen met Woolsocks

Geld terugkrijgen op jouw uitgaven en daar helemaal niks voor hoeven doen: dat klinkt toch echt ideaal?! Met de Woolsocks app kan dit. Installeer de app, koppel je bankrekeningen en je krijgt vervolgens cashback (geld terug) op uitgaven die je doet bij winkels, supermarkten en tankstations. Je hoeft hier geen bonnetjes voor in te leveren en je hoeft geen uitgaven te declareren; alles gaat automatisch als je via de app bestelt!

03. Tikkie-app

Zeven miljoen mensen gebruiken regelmatig de Tikkie-app, maar wat veel mensen niet weten is dat je via de Tikkie-app onder het kopje ‘Acties’ ook producten kunt proberen. Klik op de cashback-actie, lees de voorwaarden, koop het product, maak een foto van je bon en binnen enkele dagen heb je het geld terug op je rekening. Als je de app opent zie je in één oogopslag of er nieuwe acties zijn, want dan verschijnt er namelijk een rood 1-tje in beeld.

04. Cashback acties via producenten

Een opkomende trend is dat er ook steeds meer cashback-acties vanuit producenten zijn. Unilever, Coca-Cola en diverse biermerken hebben regelmatig mooie acties. Zelf krijg ik ook regelmatig gesponsorde berichten op Facebook m.b.t. cashback-acties, zoals van Santa Maria Tortilla Wraps, deze hebben nu een cashback-actie waarbij je de groentewraps kunt proberen. Er zit een maximum aan het aantal deelnemers die dit kunnen proberen, maar je kunt via Facebook dan wel je cashback claimen. Let ook zeker in de supermarkt op, daar zijn toch regelmatig producten met een sticker erop, zodat je geld terug kan vragen. Laat het geld niet liggen, maar pak je kans.

Meer geld besparen op de boodschappen?

In mijn blogs komen soms affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Masterclass voor €17
Volg de online

Masterclass voor €17

Masterclass voor €47
Volg de online

Masterclass voor €47