geld sparen en investeren

De nieuwste manieren om geld te verdienen aan je spaargeld

Als je flink wat spaargeld hebt, is het ontzettend jammer om dit alleen maar op je spaarrekening te laten staan. Elk jaar weer zijn er nieuwe methodes waarmee je geld kunt verdienen aan het kapitaal dat je bij elkaar hebt gespaard. In deze blog vertellen we je over enkele van deze nieuwe manieren.

In crypto investeren

De eerste nieuwe manier om geld te verdienen aan je spaargeld is door in crypto te investeren. Crypto heeft gemiddeld genomen namelijk een veel hoger rendement vergeleken met traditionele beleggingsmethoden. Daarbij zijn er tegenwoordig veel meer opties als we het hebben over investeren in crypto. Waar je dan aan moet denken? Een crypto fonds is het stokpaardje, want hiermee laat je een professional je spaargeld beleggen in crypto en beter presteren dan de markt.

Kickstarters

Een andere interessante manier om je spaargeld werk te laten doen, is door te investeren in Kickstarters. Dit zijn projecten die via crowdfunding opgestart worden (later meer hierover) en vaak een uniek of innovatief idee ondersteunen. Waar je dan aan moet denken? Denk dan bijvoorbeeld aan projecten zoals nieuwe bordspellen of zelfs innovatieve tech gadgets! Maar waarom zou je hiervoor je spaargeld investeren? Als een project slaagt, krijg je vaak een riante beloning.

Affiliate marketing

Verder heb je affiliate marketing. Maar wat houdt dit in? Je zet hiervoor je spaargeld in bij een affiliate marketeer om je producten of diensten te promoten en hierdoor meer totale verkopen te krijgen. Maar voor wie is dit interessant? In feite is dit alleen een optie als je een ondernemer bent die wat te bieden heeft dat schaalbaar is. Een ander voordeel? Soms hoef je niet eens je spaargeld hiervoor in te zetten, je hebt alleen een affiliate marketing programma nodig!

Passieve inkomsten

Tevens zijn passieve inkomsten het overwegen waard. Wat dit betekent? Hierbij kies je voor een inkomstenstroom dat je eenmalig op moet zetten en verder vrijwel niet meer hoeft aan te raken. Maar welke passieve inkomsten stromen bestaan er? De ouderwetse voorbeelden zijn aandelen en vastgoed. Tegenwoordig is crypto of het creëren van online cursussen ook een optie. Hierbij moet je wel wat geduld hebben, want je hebt niet zomaar een inkomstenstroom opgezet die passief geld op gaat leveren.

Vastgoed crowfunding

Tot slot is er vastgoed crowdfunding. Maar wat is hier zo geweldig aan? Je hebt hierbij geen groot startkapitaal nodig, terwijl je nog steeds (deels) eigenaar bent van bepaald vastgoed.  Hoe dit in elkaar zit? Hierbij leg je samen met andere investeerders geld in voor een specifiek vastgoedproject. Ben je op zoek naar concrete voorbeelden? Denk dan aan de bouw van een appartementencomplex of de renovatie van een winkelpand. Doordat je de investering deelt, kun je met een relatief klein bedrag toch deelnemen aan interessante en potentieel winstgevende projecten.

Dit artikel is geplaatst in opdracht en betreft een betaalde samenwerking.

In dit artikel komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Verkopen op bol.com
E-book

Verkopen op bol.com

Sidehustle Toolkit
Online geld verdienen

Sidehustle Toolkit

.