geld verdienen met ai artifical intelligence

Hoe kun je geld verdienen met AI (artificial intelligence)?

Je ziet artificial intelligence al steeds meer om je heen gebruikt worden. Niet alleen in het dagelijkse leven, maar vooral in het bedrijfsleven lijkt het steeds populairder te worden. Dat is ook niet gek, want met AI gaat er een hele nieuwe wereld voor ons open. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt er veel tijd én geld mee besparen. Het zal vast niet lang duren voordat mensen AI steeds meer gaan inzetten voor hun sidehustles en online business. Je vraagt je waarschijnlijk af: Hoe kun je geld verdienen met AI (artificial intelligence)? In dit blogartikel zal ik daar meer informatie over delen.

Waarom jij artificial intelligence wil inzetten

Dankzij artificial intelligence kun je veel tijd besparen en jouw sidehustles (of online bedrijf) sneller opschalen. Met andere woorden: je kunt in minder tijd veel meer geld verdienen. Als je al eens een sidehustle of online bedrijf hebt opgezet, dan weet je waarschijnlijk wel hoeveel tijd dit kost. Héél veel tijd. We verkijken ons er allemaal op. Gelukkig kunnen we steeds meer taken uitbesteden aan AI, waardoor we meer werk kunnen doen in minder tijd, meer vrije tijd overhouden én ook nog eens meer geld kunnen verdienen door gerichter te werken.

Geld verdienen met artifical intelligence

Met artificial intelligence kun je dus allerlei taken uitbesteden en tegelijkertijd gebruikmaken van beschikbare data van het web. Daarom is AI heel erg geschikt voor taken zoals:

  • Het bedenken en uitwerken van plannen, producten en marketingcampagnes. AI kan aan de hand van data meten wat jouw doelgroep nodig heeft, op welke behoeftes je kunt inspelen, etc. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar zorgt er ook voor dat je veel gerichter te werk gaat.
  • Content maken. Zelf gebruik ik AI het meest voor het maken van content. Denk aan blogs, e-books, intro’s van mijn producten, social media posts, etc. Ook gebruik ik het regelmatig alleen spellingscheck en/of voor het grammaticaal verbeteren van mijn zinnen.

Bij deze sidehustles kun je AI toepassen

Een paar voorbeelden uit de praktijk

Zelf gebruik ik artificial intelligence bij affiliate marketing en dan met name bij het bloggen. Soms heb ik simpelweg geen inspiratie om een blog te schrijven en dan vraag ik ChatGPT om hulp. Ik plaats nooit blogs die compleet voor AI zijn geschreven, maar ik maak wél regelmatig gebruik van geschreven inleidingen en van de opzet die AI voor mij bedenkt. Dat is dan net het duwtje in de rug die ik dan even nodig heb.

Daarnaast zie ik dat AI steeds vaker gebruikt wordt bij social media kanalen. Je ziet dan geen “echte” personen meer, maar vooral door AI-gegenereerde content. Hierdoor hoef je zelf geen video’s of foto’s te maken, waardoor je in veel minder tijd veel meer kunt bereiken. In het e-book dat ik hieronder noem vind je meer informatie over deze “faceless” kanalen. Heel interessant!

Leer alles over geld verdienen met AI

In een blogartikel kan ik natuurlijk nooit alles delen wat er maar te leren valt over geld verdienen met AI. Daar is het onderwerp veel te uitgebreid en interessant voor. 😉 Ik heb daarentegen wel een e-book gevonden die nog veel meer ingaat op de mogelijkheden van geld verdienen met AI. Daarom worden ook een paar super leuke sidehustles genoemd die ik mega interessant vind. Wil je een sidehustle starten met AI, dan zou ik zeker dit e-book even raadplegen.

In mijn blogs komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Masterclass voor €17
Volg de online

Masterclass voor €17

Masterclass voor €47
Volg de online

Masterclass voor €47

.