ervaring geld verdienen met online enquetes invullen

Geld verdienen met online enquêtes? Drie manieren om het goed te besteden

Als echte enquête liefhebber weet jij natuurlijk allang dat het invullen van online enquêtes een leuk extra zakcentje kan opleveren. Per enquête kun je tot wel €7 euro verdienen, hoewel de meeste enquêtes wat minder opleveren. Maar als je het lang genoeg volhoudt, loopt het gespaarde bedrag al snel op. En dan… kun je uitbetaald worden. In dit blogartikel noemen we 3 leuke manieren om het verdiende geld (of de verdiende cadeaubonnen) goed te besteden.

01. Verdienen met online enquêtes voor de feestdagen

De oprichter van ikbenjanmodaal.nl spaart het hele jaar alles op wat ze verdient met het invullen van online enquêtes. Dit laat ze vervolgens uitkeren in december. Zo heeft ze een flink budget voor de feestdagen en is er genoeg geld om leuke dingen te doen en om cadeautjes te kopen. December is doorgaans een verschrikkelijk dure maand, maar door extra te verdienen met enquête websites, kan ze deze extra kosten prima opvangen. Het vergt echter wel wat uithoudingsvermogen om het hele jaar te wachten. 😉

PS. In het overzicht van enquête websites vind je allerlei Nederlandse platforms waar je makkelijk een extra zakcentje kunt verdienen!

02. Sparen voor de leuke dingen in het leven

Het invullen van online enquêtes is leuk om te doen, maar het kan even duren voordat je een aardig bedrag bij elkaar hebt gespaard. Je kunt echter prima elke maand een paar tientjes bij elkaar sparen, zodat je hier leuke dingen van kunt doen. Een keertje naar de bios, uiteten bij jouw favoriete restaurant of lekker een paar self care producten kopen. Want wat is er nou leuker dan genieten van het geld dat je hebt verdiend?!

03. Enquêtes invullen voor het goede doel

Wist je dat je ook enquêtes kunt invullen voor het goede doel? Bij enkele enquêtes websites kun je er namelijk voor kiezen om de door jouw gespaarde punten te doneren aan bijvoorbeeld Stichting AAP, Artsen zonder Grenzen of stichting Red een Kind. In ons overzicht van enquête websites kun je in het overzicht zien bij welke enquêtes websites het mogelijk is om te doneren aan goede doelen.

In mijn blogs komen soms affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Masterclass voor €17
Volg de online

Masterclass voor €17

Masterclass voor €47
Volg de online

Masterclass voor €47