Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
meer online geld verdienen met invullen online enquetes 2

Extra zakcentje? Vijf tips om zoveel mogelijk geld te verdienen met online enquĂȘtes

24 mei 2022
Sandra Boon

Met het invullen van online enquĂȘtes kun je een leuk extra zakcentje verdienen. Bij de ene enquĂȘte website verdien je meer dan bij de andere en soms verdient het ook niet zoveel als we zouden willen. Toch kan het lonen om je even te verdiepen in de mogelijkheden en daarom deel ik in dit blogartikel 5 tips om zoveel mogelijk geld te verdienen met online enquĂȘtes.

01. Meld je aan bij verschillende enquĂȘte websites

Het loont om je aan te melden bij verschillende enquĂȘte websites in plaats van dat je je focust op Ă©Ă©n specifieke enquĂȘte website. In de praktijk merk je namelijk dat niet alle websites een continue stroom hebben aan online enquĂȘtes om in te vullen. Extra tip: maak in een Word document een overzicht van alle enquĂȘte websites (met link) waar jij je hebt aangemeld en zo kun je heel gemakkelijk het rijtje steeds afwerken. Een aantal van mijn favoriete enquĂȘte websites:

02. Plan een vast moment in om online enquĂȘtes in te vullen

Plan een vast moment in om ze in te vullen en zo wordt het al snel een gewoonte. Hoe consistenter jij online enquĂȘtes gaat invullen, hoe groter de kans dat je dit blijft volhouden en hoe meer geld je zal gaan verdienen. Het hoeft overigens niet per sĂ© een vast tijdstip te zijn. Je kunt er bijvoorbeeld ook een gewoonte van maken om elke avond zodra je tv gaat kijken ook even je laptop of smartphone erbij te pakken en een paar enquĂȘtes in te vullen. Hoppa, zo verdien je elke dag een klein beetje extra geld!

03. Zorg ervoor dat alle profielkenmerken zijn ingevuld

Bij vrijwel alle enquĂȘte websites dien je profielkenmerken in te vullen. Voorbeelden daarvan zijn jouw leeftijd, jouw beroep, jouw inkomensklasse en jouw gezinssamenstelling. Op basis van jouw kenmerken kunnen de websites namelijk enquĂȘtes aanbieden waarvoor jij tot de doelgroep behoort. Zonder het invullen van de profielkenmerken krijg je veel minder enquĂȘtes aangeboden en verdien je dus ook veel minder geld. Het loont dus echt om even alle profielkenmerken in te vullen.

04. Reageer snel op uitnodigingen en e-mails voor enquĂȘtes

Bij veel websites (zoals Euroclix, Panelclix en Opinieland) krijg je regelmatig via e-mail uitnodigingen om mee te doen aan bepaalde enquĂȘtes. Het is belangrijk dat je hier zo snel mogelijk op reageert, omdat er bij de meeste enquĂȘtes een quotum wordt gehanteerd. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn kun je dus niet meer meedoen. Dat is natuurlijk een gemiste kans, dus het kan absoluut lonen om zo snel mogelijk te reageren op dit soort e-mails.

05. Verdiep je in de programma’s en zoek extra manieren om geld te verdienen

Bij een aantal enquĂȘte websites is het mogelijk om – naast het invullen van de online enquĂȘtes – ook op andere manieren geld te verdienen. Zo kun je op verschillende manieren geld verdienen bij Euroclix door onder andere gebruik te maken van cashback acties. En bij veel van dit soort platformen kun je ook extra geld verdienen door jouw vrienden uit te nodigen. Dat kost hun niks, maar levert jou wel extra geld op. Er zijn nog meer mogelijkheden om extra geld te verdienen, dus het is zeker een goed idee om de platformen even goed door te spitten.

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hey pssst...

In het boek 'Money Game' deel ik de methode waarmee ik in 2 jaar tijd van een lege bankrekening naar financieel succes & geluk ging. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal