Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
producten verkopen op bol com hoe werkt dat

Zo werkt dat💰 Extra geld verdienen door eigen producten te verkopen op bol.com

27 januari 2023
Sandra Boon

Zo’n 2 jaar geleden zag ik op social media voor het eerst iets voorbijkomen over het verkopen op bol.com. Een paar influencers verkondigden dat ze hier grof geld mee verdienden en natuurlijk wilde ik graag weten of dit Ă©cht zo was of dat dit de nieuwste get-rich-quick-scam zou zijn. Ik besloot een kansje te wagen, zodat ik mijn resultaten kon delen met de volgers van mijn blog en mijn Instagram account. Ik werd niet teleurgesteld: het is/was een geweldig avontuur en ik verdien hier nu minimaal €500-€1500 euro per maand mee, zĂłnder daar wat voor te doen.

Producten verkopen op bol.com: zo werkt dat precies

Bij bol.com kunnen alle ondernemers zich aanmelden om producten te verkopen via het bol.com platform. Jouw producten komen dan op hun website te staan en mensen kunnen dit bestellen. Dit hoeven geen unieke producten te zijn, want je kunt concurreren met andere aanbieders. Toch maak je met unieke producten meer kans op sales en kun je een hogere winstmarge aanhouden, omdat je immers niet hoeft te concurreren met andere aanbieders. Zodra er iets via de bol.com webshop wordt besteld, krijg je een notificatie per mail. Je dient dan zelf het product op te sturen naar de klant. Aan het einde van de kalendermaand ontvang je jouw inkomsten, minus de commissie voor bol.com.

Voordelen & nadelen

Het nadeel van verkopen op bol.com is dat je bol.com een (prijzige) commissie moet betalen per verkoop en dat je pas ná een kalendermaand wordt uitbetaald. Ook moet je rekening houden met strenge regels wat betreft de levertijd en de service. Het voordeel is dat je geen acquisitie of marketing hoeft te doen (wat je ook weer advertentiekosten scheelt) en dat je gratis gebruik kunt maken van het bereik dat bol.com heeft opgebouwd. In geen duizend jaar kan ik het bereik van bol.com evenaren met een eigen webshopje. 🙈

In deze artikelen over bol.com lees je mijn ervaringen

In eerdere blogartikelen deelde ik mijn eerste indrukken, ervaringen en resultaten. Inmiddels verstuur ik de producten ook niet meer zelf, maar besteed ik dit uit. Hierdoor genereer ik passieve inkomsten. Hieronder vind je een klein overzicht van mijn meest populaire artikelen over bol.com.

Ook verkopen op bol.com? Volg de GRATIS online cursus

Wist je dat je gratis een volledige online cursus over bol.com kunt volgen, dankzij een subsidie van de overheid? Je hoeft zelf niks te betalen, maar krijgt wel toegang tot de complete cursus. In deze online cursus leer je ĂĄlles; van het opzetten van een bedrijf tot het doen van product research en tot het uitbesteden van het voorraadbeheer en de verzending. Ik heb deze online cursus zelf ook gevolgd en ik heb hier in een paar uur tijd meer geleerd dan tijdens mijn ruim 2 jaar praktijkervaring.

Meer informatie & aanmelden

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal