geld verdienen met bol com

Zo werkt dat💰 Extra geld verdienen door eigen producten te verkopen op bol.com

Zo’n 2 jaar geleden zag ik op social media voor het eerst iets voorbijkomen over het verkopen op bol.com. Een paar influencers verkondigden dat ze hier grof geld mee verdienden en natuurlijk wilde ik graag weten of dit écht zo was of dat dit de nieuwste get-rich-quick-scam zou zijn. Ik besloot een kansje te wagen, zodat ik mijn resultaten kon delen met de volgers van mijn blog en mijn Instagram account. Ik werd niet teleurgesteld: het is/was een geweldig avontuur en ik verdien hier nu minimaal €500-€1500 euro per maand mee, zónder daar wat voor te doen.

Producten verkopen op bol.com: zo werkt dat precies

Bij bol.com kunnen alle ondernemers zich aanmelden om producten te verkopen via het bol.com platform. Jouw producten komen dan op hun website te staan en mensen kunnen dit bestellen. Dit hoeven geen unieke producten te zijn, want je kunt concurreren met andere aanbieders. Toch maak je met unieke producten meer kans op sales en kun je een hogere winstmarge aanhouden, omdat je immers niet hoeft te concurreren met andere aanbieders. Zodra er iets via de bol.com webshop wordt besteld, krijg je een notificatie per mail. Je dient dan zelf het product op te sturen naar de klant. Aan het einde van de kalendermaand ontvang je jouw inkomsten, minus de commissie voor bol.com.

Voordelen & nadelen

Het nadeel van verkopen op bol.com is dat je bol.com een (prijzige) commissie moet betalen per verkoop en dat je pas ná een kalendermaand wordt uitbetaald. Ook moet je rekening houden met strenge regels wat betreft de levertijd en de service. Het voordeel is dat je geen acquisitie of marketing hoeft te doen (wat je ook weer advertentiekosten scheelt) en dat je gratis gebruik kunt maken van het bereik dat bol.com heeft opgebouwd. In geen duizend jaar kan ik het bereik van bol.com evenaren met een eigen webshopje. 🙈

In deze artikelen over bol.com lees je mijn ervaringen

In eerdere blogartikelen deelde ik mijn eerste indrukken, ervaringen en resultaten. Inmiddels verstuur ik de producten ook niet meer zelf, maar besteed ik dit uit. Hierdoor genereer ik passieve inkomsten. Hieronder vind je een klein overzicht van mijn meest populaire artikelen over bol.com.

Meer lezen over verkopen op bol.com?

Ontdek in mijn e-book het volledige verhaal achter mijn succesvolle bol.com webshop. Ik neem je mee op een reis van A tot Z, waarbij ik geen detail onbenoemd laat. Van het selecteren van mijn producten en het opbouwen van mijn assortiment tot de keuze van de tools en samenwerkingen met bedrijven – ik deel alles met je.

bol.com webshop producten verkopen ebook

In mijn blogs komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Masterclass voor €17
Volg de online

Masterclass voor €17

Masterclass voor €47
Volg de online

Masterclass voor €47

.