bouw een eigen sidehustle met de toolkit

In één dag jouw eigen geldmachine bouwen? Zo doe je dat!

De titel is natuurlijk pure clickbait (made you look!), maar de waarheid is dat het bouwen van een sidehustle helemaal niet veel tijd hoeft te kosten. Ik noem mijn website en blog weleens gekscherend mijn geldmachine, omdat ik er op meerdere manieren geld mee verdien. Ik verdien er zelfs een passief inkomen mee via affiliate marketing en digitale producten. Regelmatig krijg ik de opmerking “Ik wou dat ik kon wat jij doet”. Niet alleen omdat het geld oplevert, maar omdat het vooral ook heel erg leuk is. Beetje blogjes tikken, cursussen bedenken en sidehustles uitproberen: ik kan mij geen leukere manier bedenken om geld te verdienen!

De waarheid is dat ik geen superheld ben

Alles wat ik doe, kan jij ook. Een blog opzetten is niet moeilijk of ingewikkeld. Maar ja, je moet wel wéten hoe je dat doet en dat is waar de meeste mensen op vastlopen:

  • Ze weten niet waar ze moeten beginnen.
  • Ze twijfelen welke stappen ze moeten zetten en in welke volgorde.
  • De technische kant schrikt ze af.
  • Ze hebben niet de tijd om compleet nieuwe vaardigheden te leren.

Dat snap ik helemaal. Het is super zonde van je tijd om alles zelf uit te gaan zoeken en uit te proberen. Het zou veel handiger zijn als je een simpel stappenplan kunt volgen, waarbij wordt voorgedaan hoe je iets doet. Zodat je het ook gelijk goed doet en niet loopt te kutten met dingen die niet goed werken. Sterker nog: het zou al helemaal makkelijk zijn als de helft van het werk voor je wordt gedaan…

Website bouwen met de Sidehustle Toolkit

In de Sidehustle Toolkit vind je alle gereedschappen die je nodig hebt om een winstgevende website (aka een geldmachine) te bouwen. Je kunt hier online cursussen volgen over het maken van een goed plan, het bouwen van een website, het toepassen van meerdere verdienmodellen en nog veel meer. Maar het is niet alleen een online cursus omgeving waarin ik je allerlei verschillende dingen leer.

Ik wil niet dat jij jouw tijd verspilt

Ik wil niet dat jij jouw tijd verspilt met het leren van vaardigheden die je toch maar 1 of 2 keer gaat gebruiken. In de online cursus over het bouwen van een website/blog ga ik je dan ook niet uitgebreid leren hoe je zelf een website van A tot Z bouwt. Dat zou weken kosten om te leren en te bouwen. Dat vind ik super zonde van jouw tijd! Een vaardigheid leren is eigenlijk alleen nuttig als je het regelmatig gaat toepassen. Dus als jij niet van plan bent om webbouwer te worden, dan zou ik een veel makkelijkere route kiezen. In de Sidehustle Toolkit volg je deze snelle route.

Zo bouw je een geldmachine in één dag

  1. Volg de eerste module uit de Sidehustle Toolkit, waarin je een idee bedenkt en een plan uitwerkt. Ik laat je precies zien hoe je erachter komt of jouw idee kans van slagen heeft. Ja, dit kan! Met behulp van handige online tools weet jij vooraf waar potentie is. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan ideeën waar niemand op zit te wachten. 🙄
  2. Met behulp van online tools maak je in 10 minuten een huisstijl. Nee, ook dit hoeft geen uren te duren, want ik laat je precies zien hoe je dit op een snellere manier doet.
  3. Ik laat je precies zien hoe je een domeinnaam en hosting aanschaft. Letterlijk, in de instructievideo bestel ik dit zelf ook. I am telling you: dit is geen rocket science!
  4. Een website zelf bouwen? Waarom zou je? Gebruik mijn knip en plak website, zodat jij binnen 15 minuten een website klaar hebt staan. Vervolgens hoef je alleen nog jouw huisstijl (stap 2) toe te voegen.
  5. Het knip en plak concept zie je vaker voorbijkomen. Zo kun je o.a. mijn standaard disclaimer en privacyverklaring overnemen.

Ben jij er klaar voor?

Online geld verdienen is geen rocket science! En het bouwen van een geldmachine hoeft geen weken, maanden of jaren te kosten. Waar wacht je nog op? Je krijgt al toegang voor slechts €247 euro (eenmalig) en je kunt direct starten met tijd besparen en geld verdienen! 😍

Eigen geldmachine bouwen?

sidehustle toolkit online geld verdienen

In dit artikel komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Verkopen op bol.com
E-book

Verkopen op bol.com

Sidehustle Toolkit
Online geld verdienen

Sidehustle Toolkit

.