Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
gratis aandelen en crypto zo krijg je ze

Gratis aandelen en gratis crypto? Op deze manieren kun je dat voor elkaar krijgen

31 oktober 2021
Sandra Boon

Je hoort mij best wel vaak zeggen: als het te mooi is om waar te zijn, dan is het dat ook. Toch zijn de wonderen de wereld nog niet uit, want je kunt makkelijk gratis aandelen en gratis crypto krijgen. En nee, dat is niet illegaal en het is ook geen oplichting. 😉 Er zijn namelijk genoeg brokers die dit soort acties bieden als lokkertje.

Het idee daarachter is best wel simpel: zodra iemand de drempel over is om bijvoorbeeld een account aan te maken en een klein bedrag te storten (al is het maar één cent) dan is de kans dat ze ook echt gaan beleggen vele malen groter. Daarom kun je bij allerlei brokers gratis aandelen of crypto krijgen en daar kun jij ook van profiteren. In dit artikel zal ik een paar van dit soort acties noemen.

01. Gratis aandeel bij BUX Zero

BUX Zero deelt al lange tijd gratis aandelen uit aan nieuwe gebruikers. Ook hebben ze een leuke refer-a-friend actie, waarbij je allebei een gratis aandeel ontvangt. Wat je hiervoor moet doen? Een account aanmaken en jezelf verifiëren door o.a. één cent over te boeken. Zelf heb ik hier niet mega veel aan verdiend, omdat ik relatief goedkope aandelen ontvang zoals KPN en Aegon, maar ik ken ook mensen die aandelen kregen van bijvoorbeeld Nike, Apple en  GoPro. Lees hier meer over BUX Zero

Aanmelden bij BUX Zero

02. Gratis crypto bij Coinbase

Coinbase is een online platform waar je allerlei verschillende crypto kunt kopen, zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum, SHIBA INU en Dogecoin. Als je een refer-a-friend link gebruikt, krijgen jij en de betreffende ‘vriend’ allebei een klein beetje Bitcoin. Mooi meegenomen, toch? Om in aanmerking te komen voor deze welkomstbonus dien je wel voor minimaal €86.50 euro aan crypto te kopen.

Aanmelden bij Coinbase

03. Gratis crypto door te leren bij Coinbase

Naast de refer-a-friend actie kun je ook gratis crypto krijgen bij Coinbase door te leren. Je kunt namelijk (gratis) lessen volgen en in ruil daarvoor krijg jij crypto. Op het moment van schrijven kun je de volgende crypto gratis krijgen: Loopring, Bounce Token, Fatch.ai, Clover Finance, The Graph, Amp en Compound. Je krijgt dus gratis crypto én je leert tegelijkertijd ook nog eens meer over crypto. Mooi meegenomen, toch?!

Aanmelden bij Coinbase

04. Gratis crypto door mee te doen aan airdrops

Airdrops worden regelmatig door bedrijven ingezet om meer bekendheid te krijgen. Het concept is dat jij gratis crypto ontvangt door bepaalde taken uit te voeren. In de praktijk gaat dit vaak om het liken, volgen en delen op social media. In sommige gevallen gaat het de bedrijven niet om bekendheid, maar om data. Ze willen dan graag jouw data (website gebruik e.d.) gebruiken voor bepaalde doeleinden. Daar ben ik zelf niet echt een fan van, maar die keuze is natuurlijk aan jezelf.

Bekijk actuele airdrops

05. Beleggersbonus bij ABN AMRO

Bij de ABN AMRO kun je op het moment van schrijven €50 euro extra krijgen om te beleggen, bij een inleg van minimaal 3 x €150 euro. Dat is een mooi en snel rendement op een niet zo hoog bedrag. Ben je van plan om niet zelf te beleggen, maar het uit te besteden? Dan kan ABN AMRO een prima partij zijn. Ik heb hier zelf geen account, maar ik ken wel mensen die dat wel hebben en zij zijn daar tevreden over. Vandaar dat ik het – ondanks het gebrek aan persoonlijke ervaring – wél in dit lijstje plaats.

Meer informatie

06. Beleggersbonus bij Centraal Beheer

ABN AMRO is niet de enige aanbieder van zo’n welkomstbonus: ook Centraal Beheer wil jou graag motiveren om bij hun te beleggen. Bij een inleg van €500 euro ontvang je een bonus van €65 euro. Ook hier geldt dat ik zelf geen ervaring heb met deze partij.

Meer informatie

07. Gratis aandeel bij Trading 212

Trading 212 is een internationaal platform voor het kopen en verkopen van aandelen. Deze actie is vergelijkbaar met de actie van BUX Zero: meld je aan via de refer-a-friend actie en je ontvangt allebei een gratis aandeel met een waarde van maximaal €200 euro. Je dient dan wel binnen een week jouw account te verifiëren en één euro te storten. Meld je aan met de volgende promo code: 11Pp1yKioc


Ik zal de komende tijd meer van dit soort acties toevoegen aan deze pagina. Is één van de acties niet meer actueel? Ik zou het heel fijn vinden als je mij daar op wijst door een reactie te plaatsen onder dit artikel. Dan kan ik het namelijk aanpassen en deze pagina up to date houden.

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal