Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten

Lees gratis de eerste hoofstukken uit mijn boek

In mijn boek Money Game deel ik niet alleen de methode waarmee ik mijn financiën op de automatische piloot zette. Ik deel ook onder andere 8 belangrijke lessen over geld. Ik heb besloten om deze 8 lessen openbaar te maken en met jou te delen. Waarom? Omdat jij jouw financiële situatie pas echt flink kunt verbeteren zodra je begrijpt hoe geld werkt en hoe je geld kunt gebruiken om je leven beter te maken.

Ja, stuur mij de hoofdstukken van Money Game

Vul jouw e-mailadres in en dan ontvang je direct de 8 belangrijke lessen (uit Money Game) over geld in jouw inbox.

Wat je uit dit e-book kunt halen...

  • In de 8 lessen over geld deel ik alles wat ik graag op school had willen leren. Het gebrek aan financiële educatie is namelijk één van de grootste oorzaken van financiële problemen. Na het lezen van de lessen weet je precies in welke valkuilen je niet moet trappen.
  • Ik zal je uitgebreid uitleggen hoe het kan dat rijke mensen steeds rijker worden en hoe je deze informatie kunt gebruiken om jouw eigen situatie te verbeteren. Spoiler: het is niet ingewikkeld.
  • Dit is niet een mini e-book waarin ik een paar simpele tips geef, om je vervolgens te bombarderen met spam en aanbiedingen. Het e-book bestaat uit 25 pagina's waarin ik de informatie niet beperk. No bullshit, je ontvangt echte waarde.

Money Game - spel voor het regelen van financien

Gratis informatie voor Jan Modaal

Zodat iedereen meer kan leren over geld en financiën

Ja, ik wil graag geld verdienen middels deze website. Nee, niet alles op deze website is gratis. Ja, ook zonder te betalen kun je veel leren. Op mijn website vind je namelijk 261 blogs met in totaal 267,267 woorden. Daarmee hoop ik jou te kunnen inspireren, motiveren en aanmoedigen.

De blogs van Jan Modaal

thuisadministratie makkelijk bladen

In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal