Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten

Lees gratis de eerste hoofstukken uit mijn boek

In het spel Money Game deel ik onder andere 8 belangrijke lessen over geld. Ik heb besloten om deze 8 lessen openbaar te maken en met jou te delen. Waarom? Omdat jij jouw financiële situatie pas echt flink kunt verbeteren zodra je begrijpt hoe geld werkt.

Ja, stuur mij de hoofdstukken van Money Game

Vul jouw e-mailadres in en dan ontvang je direct de 8 belangrijke lessen (uit Money Game) over geld in jouw inbox.

Wat je uit dit e-book kunt halen...

  • In de 8 lessen over geld deel ik alles wat ik graag op school had willen leren. Het gebrek aan financiële educatie is namelijk één van de grootste oorzaken van financiële problemen. Na het lezen van de lessen weet je precies in welke valkuilen je niet moet trappen.
  • Ik zal je uitgebreid uitleggen hoe het kan dat rijke mensen steeds rijker worden en hoe je deze informatie kunt gebruiken om jouw eigen situatie te verbeteren. Spoiler: het is niet ingewikkeld.
  • Dit is niet een mini e-book waarin ik een paar simpele tips geef, om je vervolgens te bombarderen met spam en aanbiedingen. Het e-book bestaat uit 25 pagina's waarin ik de informatie niet beperk. No bullshit, je ontvangt echte waarde.

Gratis informatie voor Jan Modaal

Zodat iedereen meer kan leren over geld en financiën

Ja, ik wil graag geld verdienen middels deze website. Nee, niet alles op deze website is gratis. Ja, ook zonder te betalen kun je veel leren. Op mijn website vind je namelijk 245 blogs met in totaal 254,704 woorden. Daarmee hoop ik jou te kunnen inspireren, motiveren en aanmoedigen.

De blogs van Jan Modaal

thuisadministratie makkelijk bladen

Hey pssst...

In het boek 'Money Game' deel ik de methode waarmee ik in 2 jaar tijd van een lege bankrekening naar financieel succes & geluk ging. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal