Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
gratis doneren aan goede doelen via enquete websites

Gratis doneren aan goede doelen: bij deze top enquête websites kan dat ♥️

31 oktober 2022
Sandra Boon

Geld verdienen met het invullen van online enquêtes is leuk om te doen en het levert ook nog een aardig zakcentje op. Maar wist je dat je via een aantal enquête websites ook gratis kunt doneren aan goede doelen? Je kunt namelijk je spaarpunten gratis doneren. Zo krijgen stichtingen en verenigingen een extra donatie. Mooi meegenomen, toch? In dit blogartikel noem ik een aantal enquête websites waarbij je gratis kunt doneren.

Gratis doneren via StemPunt

Bij StemPunt kun je punten verdienen door online enquêtes in te vullen. Deze punten kun je inwisselen voor cadeaubonnen van onder andere bol.com, Zalando, HEMA, Ici Paris XL en andere bekende winkelketens. Je kunt ook je punten doneren aan verschillende goede doelen. Bij StemPunt vind je verreweg het grootste aantal goede doelen, vergelijken met de andere enquete websites. Je kunt doneren aan onder andere: War Child, Oxfam Novib, WWF, Rode Kruis, KWF en Artsen zonder Grenzen.

Gratis doneren via Maximiles

Enquête website Maximiles is nét een beetje anders dan andere enquête websites. Je kunt namelijk geen geld verdienen, maar je kunt wél gratis spullen krijgen en/of je punten inwisselen voor enkele vouchers. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw spaarpunten te doneren aan een goed doel. Op het moment van schrijven kun je gratis doneren aan de volgende goede doelen: Stichting AAP, Red een kind en Artsen zonder grenzen.

Gratis doneren bij GfK Panel

GfK Panel bestaat al langere tijd en is onder een grote doelgroep een zeer gewaardeerd platform onder de enquêtes websites. Het aanbod is niet altijd even groot, maar per enquête krijg je wél relatief goed betaald. Voor veel mensen is dat een mooie kans om een extra zakcentje te verdienen. Je kunt er echter ook voor kiezen om jouw spaarpunten te doneren aan een goed doel. Op het moment van schrijven kun je doneren aan de volgende goede doelen: Het Rode Kruis, KiKa en Villa Pardoes.

Gratis doneren bij i-Say

i-Say heeft een relatief uitgebreid aanbod van online enquêtes, wat betekent dat je hier een leuk extra zakcentje mee kunt verdienen. Ook qua uitbetaling zit je bij i-Say altijd goed, want je kunt de door jouw verdiende punten inwisselen voor geld, producten, cadeaubonnen óf je kunt het doneren aan een goed doel. Bij dit enquête platform kun je doneren aan de Ipsos Foundation, een goed doel dat gestart is door het moederbedrijf van i-Say zelf.

Bekijk alle enquête websites

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey pssst...

In het boek 'Money Game' deel ik de methode waarmee ik in 2 jaar tijd van een lege bankrekening naar financieel succes & geluk ging. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal