Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
enquete websites geld verdienen met welkomstbonus

Bij deze 5 enquête websites ontvang je direct een welkomstbonus (gratis geld!)

27 februari 2023
Sandra Boon

Ik maak er geen geheim van dat ik een leuk extra zakcentje verdien met het invullen van online enquêtes. Het is ook niet gek dat ik daarom een overzicht van enquête websites aanbied op deze blog; zo kunnen we er allemaal online geld mee verdienen! Wist je dat een aantal van deze aanbieders ook een welkomstbonus bieden? Zo start je gelijk met een leuk bedrag. Hieronder zal ik een paar van deze aanbieders benoemen.

01. Online enquêtes bij GfK Panel

Bij enquête website GfK Panel start je niet met lege handen. Je krijgt namelijk direct na het aanmelden al 100 punten. GfK Panel bestaat al langere tijd en heeft zichzelf allang bewezen. Ze bieden voornamelijk enquêtes aan voor een specifieke doelgroep. Mocht je net binnen die doelgroep zitten, dan kun je absoluut een leuk extra zakcentje verdienen bij deze enquête website.

02. Ontvang bij Hintsters direct $5 dollar

Hintsters is een wat minder bekende enquête website, maar dat betekent niet dat het niet de moeite waard is om hier enquêtes in te vullen. Als welkomstbonus ontvang je direct al $5 dollar, dus dat is mooi meegenomen. Inhoudelijk verschilt deze enquête website weinig met andere enquete websites, maar dat mag de pret niet drukken. Het is immers zo: bij hoe meer websites je enquêtes kunt invullen, hoe meer je kunt verdienen.

03. Ook bij iSurveyWorld krijg je $5 dollar

Hinsters is niet het enige platform waar je direct $5 dollar ontvangt bij het aanmelden; ook bij iSurveyWorld ontvang je deze leuke welkomstbonus. Dat is toch makkelijk verdiend? Bij dit platform krijg je overigens ook goed uitbetaald per enquête: gemiddeld tussen de $20 en $75 cent. Bij iSurveyWorld is het helaas niet mogelijk om geld uit te laten keren op jouw bankrekening. Je kunt je echter wél laten uitbetalen op een PayPal rekening.

04. Online geld verdienen bij StemPunt

Ook bij enquête website StemPunt ontvang je 100 punten als welkomstbonus. Bij StemPunt kun je punten verdienen door online enquêtes in te vullen. Deze punten kun je inwisselen voor cadeaubonnen van onder andere bol.com, Zalando, HEMA, Ici Paris XL en andere bekende winkelketens. Je kunt ook je punten doneren aan verschillende goede doelen.

05. Direct een gratis euro bij PanelWizard

Meld jij je aan bij enquête website PanelWizard, dan ontvang je direct je eerste euro. Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert! Het biedt een mooi begin voor het verdienen van een extra zakcentje op internet. Gewoon vanuit huis, lekker op de bank in je pyjama. 😉

Lees hier meer tips

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal