Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
boeken over persoonlijke financien en geld voor jan modaal

Neem afscheid van saaie geldzaken 👋 Jan Modaal’s Money Game is beschikbaar!

6 januari 2021
Sandra Boon

Maandenlang zweten en zwoegen, lange dagen achter de computer zitten, zere vingers van het rammen op het toetsenbord. Het was hard werken, maar het resultaat mag er zijn: gisteren heb ik namelijk de eerste exemplaren van Jan Modaal’s Money Game mogen ontvangen. Ik kan oprecht zeggen dat ik nog nooit zo trots ben geweest op het resultaat van mijn harde werken. Niet dat mijn eerdere bedrijven en projecten niet succesvol waren, maar het is toch wel een heel ander avontuur om zelf een boek te schrijven en om deze vervolgens ook nog zelf uit te geven.

Om het avontuur nog spannender te maken: vorige week stond ik met mijn bakkes in de Telegraaf. Money Game en mijn blog werden daarin vermeld. De hele dag heb ik staan springen van blijdschap. Hoe tof is het dat je na zoveel uren hard werken ook echt resultaat begint te zien?! Niet alleen heb ik heel veel leuke reacties mogen ontvangen, maar daarnaast gingen ook de pre-orders als warme broodjes over de toonbank.

Pre-orders van Money Game

Money Game kon in december alvast besteld worden en daar werd daar goed gebruik van gemaakt. De pre-orders worden zo snel mogelijk verstuurd en kun je binnen enkele werkdagen op de deurmat verwachten. Het pakketje past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Zo trots op de eerste exemplaren!

Ja, daar sta je dan. Met dozen vol boeken. En nu maar hopen dat ik ze allemaal verkocht krijg. 😜 Dat komt vast wel goed. Ik weet dat Money Game heel veel waarde kan bieden aan mensen en dat het zelfs voor een keerpunt kan zorgen voor mensen die hun financiën (nog) niet op orde hadden. Ik weet dat het voor veel mensen een groot verschil kan gaan maken en daarom ga ik er alles aan doen om Money Game zoveel mogelijk te verspreiden. Help je een handje mee?

boek over geld money game jan modaal

money game boek over geldzaken

Het Money Game avontuur

De afgelopen maanden heb ik op Instagram en Facebook al het één en ander gedeeld over mijn Money Game avontuur. Onder andere over het schrijven ervan, het laten corrigeren ervan en het voorbereiden op het laten drukken. Mocht je het leuk vinden om mijn avontuur te blijven volgen, volg mij dan op social media.

Ook een exemplaar bestellen?

Ik hoop natuurlijk dat je ondertussen nieuwsgierig bent geworden naar Money Game. 🙃 Je kunt een exemplaar bestellen via mijn website. De prijs is inclusief verzending binnen Nederland en inclusief btw. Het pakketje past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Bestel een exemplaar

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hey pssst...

In het boek 'Money Game' deel ik de methode waarmee ik in 2 jaar tijd van een lege bankrekening naar financieel succes & geluk ging. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal