online extra geld verdienen

Leuke sidehustle? Extra geld verdienen met online enquêtes & aankoopbonnen

Wil je ook wat extra geld verdienen zonder al te veel moeite te moeten doen? Eerder hebben we het al gehad over onze favoriete enquête websites waarmee je geld kunt verdienen. Naast deze websites zijn er nog meer websites waarbij je geld en cadeaubonnen kunt verdienen. Ideaal om je een extra zakcentje te sparen! In dit artikel noemen we een paar alternatieven.

01. Extra geld verdienen bij THX

Een (nog niet) echt bekend alternatief is de THX app. Deze is veruit mijn favoriet! Via de THX-app kan je op drie verschillende manieren punten verzamelen;

  • Door mee te doen aan korte enquêtes en/of reclame onderzoeken. Vul je de korte enquêtes in dan verdien je meestal tussen de 5 á 30 punten.
  • Neem je deel aan een babbelbox dan neem je een video van jezelf op en geef je je mening over onderwerp, maar verdien je wel meer punten.
  • Ook kun je punten verdienen door Radio en TV onderzoek aan te zetten, hier verdien je 48 punten per dag mee, hiermee kun je per jaar alleen al 17.500 punten mee verdienen.

De punten kun je inleveren in de THX shop voor diverse cadeaubonnen. Een bol.com bon van €10 euro is 2000 punten. Dus al zet je alleen je Radio en TV onderzoek aan en vul je geen enquêtes in dan verdien je nog steeds gratis €80 euro per jaar. Vul je ook nog enquêtes in dan kun je veel meer verdienen. Meld je aan bij THX en begin direct met sparen.

02. Online enquêtes via I-say van IPSOS

Nog een prettige enquête website waarbij je geld via PayPal of cadeaukaarten kunt verdienen is Ipsos I-say. Ipsos I-say heeft een handige app die je kunt downloaden. Zo kun je vanaf de bank makkelijk enquêtes invullen. Je ontvangt een mail wanneer er een enquête klaarstaat. Je opent de app en vult de enquête in. Behoor je niet tot de doelgroep, dan ontvang je toch een vergoeding van 3 tot 5 punten.
Val je wel een binnen de doelgroep, dan zijn de vergoedingen voor de enquêtes relatief hoog, tot wel 250 punten. Bij circa 1000 punten heb je een bol.com bon, maar je kan het ook al bij een lager bedrag inwisselen voor een Amazon cadeaubon of voor PayPal tegoed. Download de Ipsos I-say app en begin direct met sparen

03. Extra geld verdienen met je aankoopbonnen

Dit is een vrij nieuwe sidehustle voor mij. Storewards is een nieuwe app waarmee je cadeaucodes of PayPal tegoed kunt verdienen met het verzamelen van boodschappenbonnen. In Nederland worden bonnen van Lidl en Aldi gevraagd. Je mag tot 50 bonnen per week uploaden (deze hoeven niet van jezelf te zijn). Per bon verdien je tussen de 400 en 800 munten, ook verdien je bij dagelijks inlog 60 munten. Nodig je vrienden uit  dan ontvang je 10.000 punten per vriend (1 euro). Het bedrag hiervan zal niet zo snel oplopen als bij THX, maar ik log elke dag één keer in en ik maak een keer in de week foto’s van alle bonnen die ik heb. Qua tijd kost het bijna niets en hopelijk levert het op het einde van het jaar toch een mooi bedrag op. Alle beetjes zijn meegenomen! Download Storerewards.

PS. Wist je dat je met de Woolsocks smartphone app makkelijk geld kunt besparen op jouw uitgaven bij winkels, supermarkten en tankstations?

Meer over online extra geld verdienen

Meer leren over sidehustles?

masterclass sidehustle starten

In mijn blogs komen soms affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Masterclass voor €17
Volg de online

Masterclass voor €17

Masterclass voor €47
Volg de online

Masterclass voor €47