makkelijk online geld verdienen met websites testen

Makkelijk online geld verdienen met websites testen? Zo werkt dat

Er zijn ontzettend veel leuke sidehustles die je kunt doen om een extra zakcentje te verdienen. Op deze website benoem ik er behoorlijk wat: van het invullen van enquêtes tot het starten van een webshop. Een aantal van deze sidehustles zijn makkelijk om te starten, kosten geen investering en leveren je direct geld op. Een van die sidehustles is het testen van websites. Online zie ik dit niet vaak genoemd worden, maar het is een hele makkelijke manier om online geld te verdienen. Je hebt alleen een laptop of computer met internet nodig!

De voordelen van deze sidehustle

  • Geen ervaring of kennis nodig.
  • Het is heel erg simpel om te doen.
  • Alleen een laptop of computer met internet nodig.
  • Je kunt het doen waar en wanneer je wil.

Waarom websites testen?

Bedrijven zoals Starbucks, HelloFresh en AirBnB houden regelmatig online onderzoeken om bijvoorbeeld een nieuwe website pagina of een nieuw product te testen. Door deze pagina’s EERST aan een testgroep te laten zien, kunnen ze eventuele gebruikersfoutjes eruit halen en bijvoorbeeld kijken welke teksten of afbeeldingen het meest aanspreken. Dit is heel erg waardevolle informatie voor dit soort bedrijven, want een kleine aanpassing kan miljoenen omzet opleveren (of juist kosten). Daarom zijn bedrijven maar al te bereid om mensen te betalen om hun website te testen.

Hoe werkt dat testen precies?

Hoe zo’n onderzoek er precies uitziet verschilt natuurlijk per onderzoek. Meestal komt het erop neer dat jouw beeldscherm wordt opgenomen (niet jijzelf – alleen jouw scherm) en dat jou wordt gevraagd om bepaalde taken uit te voeren. Je krijgt dan bijvoorbeeld de opdracht om een stukje tekst door te nemen en daarna wordt er gevraagd of bepaalde dingen duidelijk waren. Het kan ook zijn dat je een opdracht moet uitvoeren; bijvoorbeeld iets zoeken in het menu. Over het algemeen zijn het hele simpele taken. Je hoeft nooit persoonlijke informatie te delen!

Wat levert mij dit op?

Het verschilt per onderzoek en per platform hoeveel het websites testen oplevert. Het uitvoeren van een aantal simpele taken kan bijvoorbeeld al snel $10 dollar opleveren. Als je meedoet aan uitgebreidere onderzoeken of als je meedoet aan een live interview dan kan dat zo $120 dollar opleveren. Toch mooi verdiend, vanaf de bank in je pyjama!

Waar kan ik websites testen?

Google is your friend! Je kunt online allerlei platformen vinden waar je websites kunt testen voor een vergoeding. Een aantal bekendere platformen zijn bijvoorbeeld:

Meer leren over sidehustles?

masterclass sidehustle starten

In dit artikel komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Verkopen op bol.com
E-book

Verkopen op bol.com

Sidehustle Toolkit
Online geld verdienen

Sidehustle Toolkit

.