Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
manieren geld verdienen met online enquetes

Drie verschillende manieren om een extra zakcentje te verdienen met online enquĂȘtes

3 oktober 2022
Sandra Boon

Het invullen van online enquĂȘtes is een makkelijke manier om een extra zakcentje te verdienen. Je hoeft er niet eens de deur voor uit! Je kunt lekker in je pyjama op de bank blijven zitten. Maar wist je dat je op verschillende manieren kunt verdienen door deze online enquĂȘtes in te vullen? Hieronder zullen we er drie bespreken.

01. Geld verdienen voor op je bankrekening of PayPal account

Deze mogelijkheid ligt natuurlijk het meest voor de hand. Voor het invullen van online enquĂȘtes krijg je geld op je bankrekening of PayPal account gestort. Meestal kun je vanaf €10 euro je al uit laten betalen. Bij bijvoorbeeld Euroclix krijg je extra geld als je je niet laat uitbetalen, maar het bedrag opspaart. Zo wordt het bedrag steeds groter en krijg jij uiteindelijk veel meer geld. Er zijn ook enquĂȘte websites waarbij je het geld niet kunt laten storten op je bankrekening, maar waarbij je alleen uitbetaald kunt worden via PayPal. Het kan daarom handig zijn om een PayPal account te openen. Dit is gratis en kost jou verder niks.

02. Gratis cadeaubonnen krijgen door enquĂȘtes in te vullen

Bij een aantal aanbieders is het mogelijk om gratis cadeaubonnen te ontvangen voor het invullen van online enquĂȘtes. Je kunt deze cadeaubonnen meestal besteden in welbekende webshops, zoals bol.com en Zalando. Ook kun je bij verschillende partijen vouchers krijgen voor leuke uitjes. Er zijn enquĂȘte websites waarbij je zelf kunt kiezen of je uitbetaald wil worden in geld of in cadeaubonnen en er zijn ook enquĂȘte websites waarbij je juist alleen maar cadeaubonnen ontvangt, zoals Opinieland en Maximiles.

03. Gratis spullen krijgen voor het invullen van online enquĂȘtes

Naast geld en cadeaubonnen kun je ook uitbetaald worden in goederen. Zo kun je bijvoorbeeld bij Maximiles sparen voor allerlei verschillende dingen, zoals een panini grill, een sodastream, draagbare bluetooth speakers en een elektrische pizza oven. Je kunt zelfs sparen voor een drone! Naast spullen kun je jouw punten ook inwisselen voor vouchers of cadeaubonnen. Je kunt de punten zelfs schenken aan een goed doel.

Hoe wil jij verdienen aan online enquĂȘtes?

Wat voor jou de beste manier is, hangt natuurlijk af van jouw wensen. Wil je een extra zakcentje sparen voor speciale gelegenheden? Dan kun je je laten uitbetalen via jouw bankrekening Ăłf door jouw punten in te wisselen voor een voucher. Ontvang je liever geen geld op jouw bankrekening? Dan kun je ook kiezen voor uitbetaling op een PayPal account of door jouw punten in te wisselen voor spullen of cadeaubonnen. Hoe dan ook: er zijn mogelijkheden zat! In mijn overzicht van goede enquĂȘte websites kun je per platform in een oogopslag zien op welke manieren je kunt worden uitbetaald.

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal