Masterclass: Geld verdienen met PLR

Geld verdienen met PLR: Private Label Rights. In Amerika is dit al een mega populaire sidehustle, maar in Nederland is het nog niet zo bekend. Kortom: dit is een goed moment om in te stappen. ⏰

nederlandse cursus over plr

Geld verdienen met PLR

Private Label Rights (PLR) zijn rechten die je kunt kopen op een digitaal product, waarna je het kunt aanpassen naar eigen wens en vervolgens kunt doorverkopen. In de video hieronder leg ik meer uit over PLR en over de masterclass.

In deze masterclass van 1 uur...

Ps. Deze masterclass is ook gratis te volgen in de Sidehustle Toolkit.

De masterclass zit goed in elkaar en mooi dat je stapsgewijs laat zien dat je het jezelf niet te moeilijk hoeft te maken wanneer je een digitaal product wil creëren. Ergens is het een inkopper, maar bij mij kwam die wel binnen. Het e-book ziet er ook erg gelikt uit en bevat naast de standaard ideeën ook originele ideeën voor digitale producten.
Marinka Mellee
Marinka Mellee
Erg leuke cursus en onderwerp. Nu nog zelf aan de slag gaan. Zin in 🙂
Margaretha
Margaretha
Super helder en leerzaam!
Annelon
Annelon
Ik heb de PLR masterclass gekocht bij Sandra. Veel geleerd! Bedankt. Ik vond vooral de Follow Along zeer leerzaam.
Grietje P.
Grietje P.
Interessante cursus. Wie weet is het wel een toekomstige kip met het gouden ei. Dank je wel voor de duidelijke uitleg en links!
Rick
Rick
Leuke cursus, heel waardevol. Dit is een stukje informatie wat ik nodig had om zelf te beginnen. Bedankt!
Grace
Grace
Bonus actie

Dit krijg je er gratis bij

E-book: Leuke ideeën voor Digitale Producten

Deze masterclass draait natuurlijk uiteindelijk vooral om het maken en verkopen van digitale producten. Om je een beetje op weg te helpen heb ik een e-book gemaakt met allerlei verschillende product ideeën. Zo krijg je een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is.