memberships over geld geld besparen en geld verdienen

Memberships waar je meer kunt leren over geld besparen & verdienen

Je ziet ze regelmatig voorbijkomen: online cursussen die duizenden euro’s kosten. Dat is een flinke uitgave, vooral wanneer je juist meer geld wil besparen. Er zijn gelukkig ook goedkope alternatieven en die deel ik regelmatig op Instagram. Een van de manieren om “goedkoper” meer te leren is door memberships aan te schaffen. Je betaalt dan niet in één keer een hoog bedrag, maar elke maand een beetje. Zolang je lid wil blijven, uiteraard. Meestal zit je nergens aan vast en is er een opzegtermijn van één maand. Wat mij betreft is dat dus een goede manier om meer te leren. In dit artikel zal ik een paar van deze memberships met je delen.

Let op: Genoemde prijzen kunnen inmiddels zijn gewijzigd.

01. De Sidehustle Academie (€27 ex btw)

In de Sidehustle Academie vind je een community van gelijkgestemden: ambitieuze hosselaars die extra geld willen verdienen met hun sidehustles. Het is fijn om af en toe te sparren en om ideeën en tips uit te wisselen. Ik zit zelf ook in deze community en ik gebruik het regelmatig als stok achter de deur. Als ik daar deel dat ik iets ga doen, dan doe ik het namelijk ook echt. Naast de community vind je er ook elke maand nieuwe masterclasses van experts zoals Sophia Meijer (TikTok), Lisan Wagenaar (UGC) en Jennifer Kok (affiliate marketing).

02. De Wealthy Moms club (€14,99 incl btw)

In de Wealthy Moms club leer je allerlei dingen over online geld verdienen. Het algemene doel is om naast je werk extra inkomen te verdienen of om zelfs je 9 tot 5 te vervangen door thuiswerk, zodat je meer tijd kan doorbrengen met je familie. Het unieke aan deze membership is dat je naast online geld verdienen óók veel lifehacks krijgt over het inrichten van je leven. Hoe je het combineert met het runnen van een huishouden, etc. De Wealthy Moms club is opgericht door Alexa, die haar baan als huishoudhulp kon opzeggen dankzij haar “sidehustles”, waar ze nu duizenden euro’s per maand mee verdient.

03. MoneyTalks Community (€39,95 incl btw)

In de community van Madelon Vos (ook wel bekend als Miss Bitcoin) kun je alles leren over crypto, aandelen, investeren, edelmetalen, traden en beleggen. Ook als je nog niet precies weet wat je wil gaan doen is dit een handige community, juist omdat je veel kunt leren over de verschillende opties. In de community vind je niet alleen heel veel informatie, maar kun je ook al jouw vragen stellen, wekelijks nieuwe analyses bekijken en gelijkgestemden ontmoeten.

04. One Broke Girl & Hustle je Rijk (€10 incl btw)

Iris (One Broke Girl) en Lydia (Hustle je Rijk) hosten samen een membership waar je voor een super laag bedrag elke maand kunt leren over een ander geld-gerelateerde onderwerp. Zo ging het de afgelopen maanden over sidehustles, besparen op boodschappen en besparen op de zorgverzekering. De prijs is een schijntje als je ziet hoeveel content en informatie je daar voor krijgt! Met hun membership willen Iris en Lydia de wereld der financiën toegankelijk maken voor iedereen, óók voor mensen met weinig budget. Fun fact: in de maand over sidehustles vind je óók een paar video;s met mij, waarin ik meer vertel over sidehustles als verkopen op bol.com, het uitgeven van een eigen boek en Private Label Rights.

05. Affiliate Community (€24,95 ex btw)

Wil je starten met affiliate marketing of wil je jouw affiliate marketing skills verbeteren? In de Affiliate Community vind je niet alleen gelijkgestemden om mee te sparren, maar kun je ook terecht met al jouw vragen over affiliate marketing. Jennifer Kok (Affiliate Blogger) heeft 8+ jaar ervaring in de affiliate industrie, als adverteerder én als affiliate. Als je dus al bent begonnen met affiliate marketing en je tegen dingen aanloopt, of een plek zoekt waar je terecht kunt met je vragen, dan is de Affiliate Community de plek waar je wil zijn.

06. Elfin Membership (€ 9,95 incl btw)

Bij Elfin kun je alles leren over financieel onafhankelijk worden. Van budgetteren tot beleggen: met het platform van Puck Landewé en Lieke Danenberg krijg je toegang tot alle kennis en informatie die je nodig hebt. In de community vind je online cursussen over geld-gerelateerde onderwerpen, praktijkverhalen van andere leden en nog veel meer. Ook worden er regelmatig live-sessies georganiseerd, waarbij je vragen kunt stellen aan allerlei adviseurs en vakexperts. Een zeer compleet memberships, en dat voor zo’n laag bedrag per maand!

07. De AI Content Club (€9 ex btw)

Wil je meer leren over hoe je geld kunt verdienen met artificial intelligence? Dan wil je zeker weten lid worden van de AI Content Club! In deze online membership van slechts €9 euro per maand leer je hoe je AI kunt inzetten om voornamelijk content te creeeren. Voor vrijwel elke online business en sidehustle is het maken van content cruciaal. Tijd besparen door AI te gebruiken, kan dus een hele goed optie zijn!

In mijn blogs komen soms affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Masterclass voor €17
Volg de online

Masterclass voor €17

Masterclass voor €47
Volg de online

Masterclass voor €47