Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten

NIEUW! ⭐ Money Game niet alleen verkrijgbaar als boek, maar ook als online cursus! ⁠

30 januari 2022
Sandra Boon

Ruim een jaar geleden schreef ik het boek Money Game. In het boek beschrijf ik uitgebreid de route van een lege bankrekening naar financieel succes & geluk. Ook leg ik uit hoe je je financiën kunt automatiseren, zodat je helemaal niet zoveel tijd hoeft te spenderen aan het regelen van geldzaken.⁠ Zeer geschikt voor drukke mensen en mensen die niet zoveel hebben met geld en cijfertjes. Op veler verzoek heb ik nu ook een online cursus gemaakt, waarin ik dezelfde methode hanteer. Het boek heb ik zo kort en bondig mogelijk gehouden, maar in de online cursus ga ik dieper in op de verschillende onderwerpen én blijf ik je motiveren.

Meer informatie & tips

In het boek deel ik al aardig wat tips, maar in de online cursus vind je nog veel meer extra informatie en tips. Zo is er een deel met motiverende en inspirerende artikelen (voor wanneer je de moed verliest) en zal ik in de toekomst extra workshops en challenges plaatsen. Op die manier kunnen we veel dieper ingaan op specifieke onderwerpen, zoals sidehustles en financiële vrijheid.

Extra hulp bij de online cursus

Bij de online cursus krijg je veel meer hulp dan bij het boek. Zo kun je onder andere gebruikmaken van de WhatsApp chatfunctie, waarmee jij jouw opmerkingen en vragen kunt delen. Of waarmee je gewoon even kunt laten weten welke successen je behaald hebt, leuk!

Tijdens en na het volgen van de Money Game:

  • Weet jij precies waar jij staat en waar je naartoe gaat werken.
  • Heb jij een goed (geautomatiseerd) systeem waardoor je nooit meer in de knoei zal komen met de maandelijkse rekeningen.
  • Werk je aan het opbouwen van een buffer voor noodgevallen.
  • Heb je een leuk potje om van te kunnen leven, óók tijdens het sparen en opbouwen van een buffer.
  • Leer je hoe je nooit meer spaargeld hoeft terug te boeken naar jouw betaalrekening.

BONUS: De Lazy Money Manager

Meld jij je aan voor de online cursus, dan ontvang je daar gratis de Lazy Money Manager bij. Dit is een super handig én simpel Excelbestand waarmee jij jouw maandelijkse financiën kunt automatiseren. In de online cursus leg ik je uit hoe dit werkt. Ook leuk: in een aparte video deel ik met jou hoe ik zelf mijn inkomsten en uitgaven invul, waarbij ik ook echt mijn financiën eigen bespreek.

Ja, ik wil die cursus Vertel mij meer

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal