online enquetes invullen en extra geld verdienen

Online enquêtes invullen en extra geld verdienen

Online enquêtes invullen is verreweg de simpelste manier om zo snel mogelijk een extra zakcentje te verdienen. Je hebt er geen kennis of ervaring voor nodig en je kunt het online doen, vanuit huis of waar je ook maar bent. Het is dan ook niet gek dat dit een erg populaire sidehustle is. In dit blogartikel deel ik wat praktische informatie voor iedereen die extra geld wil verdienen met online enquêtes invullen.

Geld verdienen met online enquêtes invullen

In principe werkt dit heel simpel. Je meldt je aan bij verschillende enquête platformen, vult je gegevens in (denk aan demografie, loopbaan en gezinssamenstelling) en wacht totdat je enquetes krijgt aangeboden. Meestal is dit vrijwel direct. Vervolgens vul je alle vragen in en na het afronden ontvang je direct het verdiende bedrag in jouw account. Bij veel enquete websites krijg je overigens ook een welkomstbonus: gratis geld voor het aanmelden. Dat is makkelijk verdiend, toch?!

Mijn favoriete enquête websites

Welke enquête websites jou het meeste geld zullen opleveren, is heel erg afhankelijk van de doelgroep waar je in valt. Een vrouw met een gezin, koopwoning en baan krijgt hele andere enquêtes aangeboden dan een alleenstaande man die zelfstandig ondernemer is en in een huurwoning woont. Het kan dus zeker de moeite zijn om meerdere enquête websites uit te proberen, om te kijken waar jij het meeste aan kunt verdienen. Onderstaande websites zijn in ieder geval mijn favorieten:

Is online enquetes invullen wel betrouwbaar?

Ja, het invullen van online enquêtes is betrouwbaar. De meeste online enquêtes vragen vooral naar jouw consumptiegedrag: wat je koopt, waar en waarom. Houd er wel rekening mee dat er soms gevraagd kan worden om informatie die jij liever privé houdt. Bijvoorbeeld jouw geslacht, inkomen of geloofsovertuiging. Onthoud dat je ALTIJD een enquête kan afsluiten als jij je ergens niet goed bij voelt. Je hoeft NOOIT informatie te geven die je niet wil geven. Er zal ook nooit gevraagd worden om wachtwoorden of bankgegevens te delen.

Tips om extra geld te verdienen

Geld verdienen met online enquêtes invullen is super makkelijk. Om extra veel eruit te halen, heb ik nog een paar tips voor je verzameld:

  • Meld je aan bij meerdere platformen, zodat je veel meer enquetes aangeboden krijgt. Hierboven noemde ik al mijn favoriete enquête websites.
  • Kijk regelmatig of er nieuwe enquetes beschikbaar zijn, ook als je geen uitnodiging per mail hebt ontvangen.
  • Bij veel enquete websites kun je ook op andere manieren geld verdienen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij Euroclix ook cashback op jouw uitgaven. Lees hier meer over cashback apps en websites.

Lees meer over online geld verdienen

Meer leren over sidehustles?

masterclass sidehustle starten

In mijn blogs komen soms affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Masterclass voor €17
Volg de online

Masterclass voor €17

Masterclass voor €47
Volg de online

Masterclass voor €47