Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
nieuwe en onbekende enquete websites waar je online geld kunt verdienen

Online geld verdienen 💰 3 EnquĂȘte websites die je waarschijnlijk nog niet kent

19 juli 2022
Sandra Boon

Nu de inflatie in rap tempo omhoogschiet, geef ik bijna elke dag wel de tip om te kijken naar manieren om extra geld te verdienen. Natuurlijk helpt het als je geld bespaart, maar er zit een limiet op hoeveel geld je besparen kunt. Een extra zakcentje verdienen om de inflatie te compenseren is natuurlijk een heel goed idee. Als je mij al langer volgt, dan weet je waarschijnlijk al dat ik erg actief ben met onder andere e-commerce, affiliate marketing en enquĂȘte websites.

Dat laatste is erg laagdrempelig, iedereen kan hier geld mee verdienen en daarom deel ik mijn tips ook graag met jou. Met Euroclix heb ik tot zover nog steeds het meeste geld verdiend, maar er zijn veel meer platformen die ik gebruik om een extra zakcentje bij elkaar te sprokkelen. In het artikel van vandaag deel ik 3 enquĂȘte websites die je waarschijnlijk nog niet kent.


01. Online geld verdienen bij FutureTalkers

FutureTalkers is een uitgebreid platform waarbij je niet alleen online geld kunt verdienen door online enquĂȘtes in te vullen. Je kunt namelijk ook meedoen aan community panels en uitgebreide interviews (zowel digitaal als op locatie). Dit is natuurlijk wat minder laagdrempelig als het invullen van online enquĂȘtes, maar het levert wĂ©l een extra zakcentje op. En dat is natuurlijk precies wat we willen om de inflatie nog enigszins te compenseren.

Online enquĂȘtes invullen bij Stempunt

Stempunt is een relatief onbekend enquete platform waarbij je kunt sparen voor cadeaubonnen. In de webshop kun je jouw verdiende punten inwisselen voor cadeaubonnen van onder andere bol.com, HEMA en Dille & Kamille. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar enquete websites die cash uitbetalen (zoals Euroclix), maar ik bestel ook regelmatig bij bol.com. Daar gebruik ik dan cadeaubonnen voor die ik heb verdiend met het invullen van online enquĂȘtes.

Geld verdienen bij The Panel Station

The Panel Station is een enquĂȘte website waarbij je ook cadeaubonnen kunt verdienen. Zoals ik hierboven al vermelde gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar uitbetaling in cash (zodat ik kan sparen, rekeningen kan betalen, etc.), maar ik maak ook regelmatig gebruik van cadeaubonnen. En het is toch makkelijker verdiend, zo in je pyjama vanaf de bank, terwijl je tv kijkt. 😉


Meer over geld verdienen met enquĂȘte websites

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hey pssst...

In het boek 'Money Game' deel ik de methode waarmee ik in 2 jaar tijd van een lege bankrekening naar financieel succes & geluk ging. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal