online geld verdienen met bol com

3 Manieren om online geld te verdienen met bol.com

Bol.com kennen we natuurlijk allemaal wel als een plek waar je jouw geld prima kunt uitgeven. Met meer dan 38 miljoen producten is het ook niet gek dat we hier graag winkelen. Maar wist je dat het ook een uitstekende plek is om juist geld te verdienen? In dit blogartikel deel ik 3 manieren om online geld te verdienen met bol.com.

01. Een eigen bol.com webshop starten

Wist je dat bol.com niet alleen hun eigen producten toont, maar ook producten van andere bedrijven en webshops? Zo komt bol.com dus aan hun mega grote assortiment 😉 Als verkooppartner van bol.com kun je jouw eigen producten toevoegen aan hun platform. Je maakt dan gebruik van hun enorme bereik, maar je bent wél zelf verantwoordelijk voor het inkopen, inpakken en verzenden van de producten. Dit is niet alleen interessant voor andere webshops, maar ook voor mensen die een sidehustle willen starten.

Ik heb zelf ook lange tijd producten verkocht op het platform, zonder een eigen webshop te hebben. Ik ontwikkelde mijn eigen producten, bood dit aan op het platform en genereerde hier uiteindelijk een passief inkomen mee. Hoe ik dit precies dit? Ik verklap alles in mijn e-book Bol.com Sidehustle Secrets. Daarin deel ik niet alleen welke producten ik verkocht, maar vertel ik ook hoe je zelf producten kunt ontwikkelen (zonder hoge investering!) én hoe ik het voor elkaar kreeg om deze sidehustle tot een groot succes te maken.

02. Affiliate marketing

Voor het openen van een bol.com webshop heb je niet alleen een voorraad nodig, maar ook een KvK nummer. Dat maakt het dat die sidehustle niet voor iedereen geschikt is. Wil je op een andere manier geld verdienen met bol.com, dan kun je overwegen om affiliate marketing te gaan doen. Je kunt namelijk de producten van bol.com promoten en dan krijg je per verkoop een percentage van de winst. Dan heb je zelf geen voorraad nodig, hoef je niks te versturen en hoef je ook geen klantenservice te bieden. Ideaal, toch? Wil je meer leren over affiliate marketing, dan kan ik je deze gratis beginnersgids aanraden. Hierin leer je de basis van dit verdienmodel. Wil je affiliate marketing toepassen, zonder een eigen website te hebben? Dan is Pinterest misschien wel het juiste kanaal voor jou. Lees hier meer over geld verdienen met Pinterest.

03. E-books schrijven en verkopen op bol.com

Nog een derde manier om geld te verdienen met bol.com is het schrijven en verkopen van e-books. Dit vereist wel een wat grotere tijdsinvestering, maar het kost je (bijna) geen geld, je kunt het oneindig verkopen en je hoeft niks op te sturen. Met andere woorden: hier kun je een passief inkomen mee genereren! Je kunt ervoor kiezen om het e-book zelf uit te geven en je kunt ervoor kiezen om dit via een uitgever te doen. Via een uitgever gaat het allemaal wat professioneler, maar het voordeel is wel dat je dan niet hoeft te investeren in redactie, opmaak en ontwerp van de cover. Het nadeel is dat het je dan wel minder geld oplevert. Je zou het ook zelf kunnen doen en het corrigeren overlaten aan artificial intelligence. Dan kom je natuurlijk ook al een heel eind. Over deze sidehustle zal ik binnenkort meer delen, omdat ik deze ga testen. Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Instagram en/of meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Meer lezen over verkopen op bol.com

bol.com webshop producten verkopen ebook

In dit artikel komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Verkopen op bol.com
E-book

Verkopen op bol.com

Sidehustle Toolkit
Online geld verdienen

Sidehustle Toolkit

.