Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
Een goed inkomen als zzp’er en nooit een tekort aan klanten. Een ruime twee-onder-een-kapwoning in een welgestelde buurt. Een Audi A6 onder mijn bips. Luxe reisjes naar onder andere de Malediven, Zwitserland, Italië, Amerika en Spanje. Elke week eten bestellen en ook vrijwel elke week wel een keer uiteten. Leven als een koning in Frankrijk, zo kun je het wel beschrijven. Dit was ik nog niet zo heel lang geleden.

Maar dit was ik toen ook:
  • Een vrijwel lege spaarrekening (je leeft immers maar één keer). 
  • Nog geen cent gespaard voor mijn pensioen (ach, dat komt nog wel).
  • Lichte paniekaanvallen krijgen bij onverwachte rekeningen.
  • Zes dagen per week werk uitvoeren waar ik doodongelukkig van werd.
  • Op de zevende dag dat verdomd grote huis schoonmaken. 😖

Mijn fysieke en mentale gezondheid ging bergafwaarts. Het geld verdween nog bijna sneller dan dat het verdiend werd. En dan ga je jezelf afvragen... Waar ben ik nou eigenlijk mee bezig? Een goed inkomen hebben is blijkbaar geen garantie voor een financieel stabiel leven. Ik dacht dat ik het qua leefstijl helemaal had gemaakt. Maar achteraf gezien stevende ik met een rotvaart af op een leven zonder voldoening, zonder financiële stabiliteit en zonder toekomstplan. Klinkt dat bekend?

Ik bleek niet de enige te zijn

Ik kwam erachter dat ik niet de enige ben die moeite heeft met (het organiseren van) persoonlijke financiën. Sterker nog: 1 op de 3 Nederlanders leeft van loonstrook tot loonstrook. Zo'n 40% van de Nederlandse huishoudens heeft geen of amper spaargeld. Inmiddels is het mij gelukt om een appartement te kopen, om een flinke buffer op te bouwen, om extra in te leggen voor mijn pensioen en om te beginnen met investeren en beleggen. In een best wel korte tijd. Het enige wat ik hoefde te doen is het roer omgooien. Ben jij bereid om dat te doen? Ik kan je uit ervaring vertellen dat je er een heleboel voor terugkrijgt.

Van een lege bankrekening naar financieel succes & geluk

Ik ging van een gebroken hart en een lege bankrekening naar financiële veiligheid, succes en geluk. Na een relatiebreuk kwam ik met lege handen te staan. Ik had geen toekomstplannen, geen financiële buffer en ik had nog geen cent gespaard voor mijn pensioen. Ik snapte er niks van! Ik dacht dat ik het goed voor elkaar had, maar dat bleek echter helemaal niet zo te zijn.

Daarom startte ik een zoektocht naar geld & geluk en...

Ik ontwikkelde een praktische en makkelijke methode om op de automatische piloot mijn geldzaken te regelen én vermogen op te bouwen. Ik had in no-time mijn financiën op orde, een buffer bij elkaar gespaard en een deel van mijn pensioen ingehaald. Daarna begon ik met aflossen, beleggen & investeren. En ik kon eindelijk mijn ultieme droom waarmaken: een camperbusje kopen en voor onbepaalde tijd rondreizen in Europa, samen met mijn hond.

Je wordt nooit slapend rijk

als je 's nachts wakker ligt van je financiën.

Ik maakte het mijn missie om Jan Modaal (en millennials) in Nederland te voorzien van een 'bulletproof' en eenvoudig systeem om persoonlijke financiën te regelen. Zodat we niet meer wakker hoeven te liggen van onze geldzorgen. Zodat we een financieel stabiel leven kunnen opbouwen. En zodat we misschien zelfs wel vermogen kunnen opbouwen en/of eerder met pensioen kunnen. Ik zal alvast een klein geheimpje verklappen: het klinkt veel ingewikkelder dan dat het werkelijk is. Ben jij er klaar voor om geldzorgen uit jouw leven te verbannen? Volg mij dan in deze (digitale) revolutie.

Bekijk Money Game

Mijn doelen voor 2022

  • In totaal €12.000 euro aflossen op mijn hypotheek.
  • Inleg pensioen: ongeveer €2.000 euro.
  • Jan Modaal blog opbouwen: van 200 naar 350 blogs.
  • Passief inkomen opbouwen naar €1.000 euro p.m.
  • Via online enquêtes €850 euro extra verdienen.

Money Game: ik deel mijn methode graag met jou!

Tijdens mijn zoektocht heb ik veel geleerd over geld en financiën. Niet alleen heb ik veel informatie verslonden, maar ik heb ook veel uitgeprobeerd en veel inzichten gekregen. Dit heb ik allemaal gebundeld tot een methode: de Money Game methode. In het boek 'Money Game' leg ik je stap voor stap uit hoe deze methode werkt en hoe je op de automatische piloot financieel veilig (en succesvol) kunt worden. Daarnaast hoop ik jou te kunnen inspireren, motiveren en aanmoedigen via de 261 blogs op deze website met in totaal 267,267 woorden. Meer weten? Neem gerust contact op.

Bekijk Money Game

.
In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal