overzicht van online enquetes websites waar je geld kunt verdienen

Online enquêtes invullen? Dit zijn mijn 3 favoriete Nederlandse enquête websites

Ik weet dat het raar klinkt, maar ik vind het invullen van online enquêtes echt wel geinig om te doen en ik verdien er nog een aardig zakcentje mee ook. Zo heb ik dit jaar alleen al via Euroclix €325 euro verdiend. Mijn plan was om het hele jaar mijn punten op te sparen, zodat ik in december lekker veel extra budget had voor de feestdagen. Zo worden cadeautjes, etentjes en andere leuke uitjes betaalbaar. En dat is gelukt!

De ene enquête website is de andere niet. Onderling is er veel verschil tussen het aanbod, de onderwerpen en de manieren waarop je kunt worden uitbetaald. Zelf gebruik ik dit overzicht van enquête websites om websites te vinden die aansluiten bij mijn eigen wensen. In dit blogartikel deel ik mijn 3 favoriete Nederlandse enquête websites.

01. Online enquêtes invullen bij Euroclix

Het platform Euroclix is verreweg mijn favoriet. Ik begon met het invullen van online enquêtes bij Euroclix toen ik vorig jaar oktober een experiment startte. Ik wilde namelijk onderzoeken of het invullen van de enquêtes wel wat oplevert en hoeveel tijd je daar aan kwijt bent. Mijn conclusie was heel simpel: je kunt beter gaan werken, want dat levert meer op. 😂 Maar ik vond het wel heel leuk om te doen en het leverde een extra zakcentje op. Daarom ben ik de rest van het jaar enquêtes blijven invullen bij Euroclix. Daarnaast kun je bij Euroclix ook gebruikmaken van cashback acties en kun je ook op andere manieren clix (geld) verdienen. Ik schreef ook een blogartikel over hoe je meer clix/geld kunt verdienen bij Euroclix.

02. Geld verdienen met enquêtes bij GfK Panel

GfK Panel is ook een populair platform onder de mensen in de ‘enquête community’. Het platform is simpel en overzichtelijk, zonder poespas. Je kunt op één manier geld verdienen en dat is door het invullen van de online enquêtes. Dit platform is vooral populair omdat het in verhouding vrij veel betaalt per ingevulde enquête. En daarom staat deze ook in het lijstje van mijn favoriete Nederlandse enquêtes websites.

02. Geld en gratis producten bij BetaaldeEnquêtes.nl

De naam laat niks aan je verwondering over: bij BetaaldeEnquêtes.nl word je betaald om enquêtes in te vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om gratis producten te krijgen. Er wordt dan echter wel van je verlangd dat je producten test en de resultaten deelt. Desondanks vind ik dit een leuke manier om gratis producten te scoren en daarom houd ik dit platform ook graag in de gaten. Daarnaast kun je ook ‘gewoon’ geld verdienen met het invullen van online enquêtes.

In mijn blogs komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Masterclass voor €17
Volg de online

Masterclass voor €17

Masterclass voor €47
Volg de online

Masterclass voor €47

.