Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten

Pers | Algemene informatie & persberichten

In 5 minuten per maand je persoonlijke financiën regelen en jouw financiële doelen behalen? Het klinkt onmogelijk, maar Jan Modaal kan dat voor elkaar krijgen. Met Money Game volg je de vakjes van een bordspel, voltooi je de opdrachten en bouw je een financieel systeem op voor jezelf. Geen budgetplanners, geen huishoudboekjes en geen ingewikkelde spreadsheets.

Ik ben Jan Modaal stond recent al in De Telegraaf, de Viva en het AD en was te gast bij Club Trending.


Invalshoeken en onderwerpen

De financiën van Jan Modaal en van millennials, pensioen alternatieven, jong investeren en beleggen, vermogensopbouw, financiële vrijheid, sparen en besparen, online geld verdienen en persoonlijke financiën in het algemeen. Ik ben beschikbaar voor o.a. interviews, columns en opiniebijdragen.

Contact: sandra@ikbenjanmodaal.nl
Bellen? Graag! Mail mij jouw nummer, dan bel ik jou direct na ontvangst.


© Foto door Jos Schuurman (FPS)


Over Sandra

Na een relatiebreuk kwam ik erachter dat mijn financiën een enorme chaos waren. Ik had nauwelijks spaargeld, had nog niks gepland voor mijn pensioen en ik zat vast in een baan waarin ik niet gelukkig was. Zo kon het niet langer… Ik besloot alles op orde te gaan maken en wat bleek: het regelen van je financiën hoeft helemaal niet zo moeilijk of ingewikkeld te zijn. Daarom maakte ik het mijn missie om 3 miljoen Nederlanders met een modaal inkomen (Jan Modaal) te voorzien van een bulletproof systeem om je financiën te regelen.

Over Sandra Over Money Game

.
In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal