Passief inkomen verdienen met Pinterest

Extra geld verdienen met Pinterest

Als geld blogger heb ik de afgelopen jaren allerlei sidehustles getest. Elke sidehustle heeft zijn voordelen en nadelen, maar toen ik déze sidehustle voorbij zag komen wist ik het zeker…

Dit is dé ultieme sidehustle voor starters. Je hebt er géén KVK-nummer of eigen website voor nodig, je kunt direct starten én het kan ook direct geld opleveren. Oh, en heb ik je al verteld dat het ook nog eens heel erg leuk is om te doen?!

Voordelen

Nadelen

Mijn ervaring met Pinterest als sidehustle

Online zag ik deze sidehustle voorbijkomen en eerlijk gezegd klonk het te mooi om waar te zijn. Zo simpel kon het toch niet zijn?! Ik besloot het te testen, volgde een mini-cursus (deze bestaat helaas niet meer) en besloot het een kansje te wagen.

En voilà… Bij mijn tweede Pinterest account had ik in de eerste week al meer dan 10.000 mensen bereikt. I kid you not. Geld verdienen met Pinterest is echt de meest underrated sidehustle van het moment!

De online cursus die ik heb gevolgd bestaat helaas niet meer. Daarom heb ik besloten om zelf al mijn eigen kennis, ervaringen en tips te delen in een korte online cursus. In 6 lessen laat ik jou stap voor stap zien hoe je een góéd Pinterest account start.

Recente blogs

Blogs over Pinterest

Aanraders

Meer leren over Pinterest?

Geld verdienen met Pinterest (€27)

In zes praktische en boeiende lessen leer je stap voor stap hoe je geld kunt verdienen met Pinterest, zelfs zonder een KVK-nummer of eigen website. Dit is dé ultieme sidehustle voor starters die iets willen beginnen naast hun huidige baan.