Online geld verdienen met verkopen op bol.com

Zo werkt het

Online geld verdienen met verkopen op bol.com

Je kent bol.com vast wel: één van de grootste webshops van Nederland. Wist je dat je als partner ook jouw producten kunt aanbieden op hun website? Zo kun je gebruikmaken van hun bekendheid en bereik, en producten verkopen zónder zelf een eigen webshop te moeten bouwen. Veel mensen verdienen hier als sidehustle een leuk extra zakcentje mee. Er zijn zelfs mensen die een fulltime inkomen hiermee verdienen.

Mijn ervaring met verkopen op bol.com

Een paar jaar geleden zag ik op social media allerlei berichten en advertenties voorbijkomen van mensen die (naar eigen zeggen) bakken met geld verdienden. Ik wilde graag weten of je hier echt geld mee kunt verdienen en daarom besloot ik – als wijze van experiment – ook producten te gaan verkopen op bol.com.

Na aardig wat onderzoek te hebben gedaan, blogs te hebben gelezen en YouTube video’s te hebben bekeken, besloot ik producten in te kopen. Ik heb producten gekocht via Alibaba, via een Nederlandse groothandel én ik heb in Nederland een eigen product laten ontwikkelen.

Ik startte tegelijkertijd een eigen webshop, zodat ik de resultaten kon vergelijken. Fast forward: een eigen webshop heb ik allang niet meer, want bol.com levert mij veel meer op! Ik verdien nu met 3 producten een stabiele winst van minimaal €500 euro per maand. In de wintermaanden verkoop ik meer en heb ik uitschieters van meer dan €1.500 euro per maand winst. Waar ik NIKS voor doe, want ik heb mijn administratie geautomatiseerd en de producten worden verzonden door een fulfilment bedrijf. Hoe dit allemaal gelopen is? Je leest het in de blogartikelen én in mijn uitgebreide e-book: bol.com Sidehustle Secrets.

Voordelen

Nadelen

Recente blogs

Blogs over verkopen op bol.com

Aanraders

Meer leren over verkopen op bol.com?

bol.com webshop producten verkopen ebook

Bol.com Sidehustle Secrets €27

Ontdek in dit e-book het volledige verhaal achter mijn succesvolle bol.com webshop. Ik neem je mee op een reis van A tot Z, waarbij ik geen detail onbenoemd laat. Van het selecteren van mijn producten en het opbouwen van mijn assortiment tot de keuze van de tools en samenwerkingen met bedrijven - ik deel alles met je.

Tijdelijke deal: Online cursus bol.com & e-commerce

Wil jij ook alles leren over verkopen op bol.com, maar wil je geen duizenden euro's spenderen aan een online cursus? Kijk dan even naar deze TIJDELIJKE ACTIE van Bas Urlings. Met 99% korting krijg je toegang tot de online cursus 'E-commerce Marketplace Mastery' waarin je van A tot Z leert over verkopen op marketplaces als bol.com en Amazon.