Sidehustle Toolkit

Bouw jouw eigen Geldmachine

Extra geld verdienen

Wil jij graag extra geld verdienen met een sidehustle, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bloggen, affiliate marketing, e-commerce: je hoort er allerlei dingen over op social media, maar je zou niet weten hoe je dit moet opbouwen. 😨 Zoek dan niet verder! In de Sidehustle Toolkit leer jij alles wat je moet weten om een winstgevende website op te bouwen met verschillende verdienmodellen, zoals bloggen, affiliate marketing en e-commerce.

Bouw jouw eigen winstgevende website (aka een geldmachine) met de Sidehustle Toolkit.

In de Sidehustle Toolkit vind je alle informatie & tools die je nodig hebt om een sidehustle te starten en te laten groeien. Of je nu een absolute beginner bent of al enige ervaring hebt, deze toolkit begeleidt je stap voor stap door het hele proces.

In de Sidehustle Toolkit

In de Sidehustle Toolkit volg je de route van Idee naar Online Geldmachine. Van het uitzoeken of een idee kans van slagen heeft, tot de praktische kant van het monetizen van jouw website: als jij de route volgt van de Sidehustle Toolkit heb jij in no time een Geldmachine online staan.

Leer alles over niches, zoekvolumes, content pilaren én leer hoe je erachter komt of jouw idee kans van slagen heeft.
01. Creëer een Sidehustle Masterplan

Leer alles over niches, zoekvolumes, content pilaren én leer hoe je erachter komt of jouw idee kans van slagen heeft.

De fundering van een Geldmachine is een eigen website. In deze online cursus leer ik jou hoe je deze zelf bouwt.
02. Bouw een Winstgevende Website

De fundering van een Geldmachine is een eigen website. In deze online cursus leer ik jou hoe je deze zelf bouwt.

Maak van jouw website een echte knaller, door hoog te scoren in Google en andere zoekmachines.
03. Leer het Geheim van Zoekmachines

Maak van jouw website een echte knaller, door hoog te scoren in Google en andere zoekmachines.

Ik leer je alles over de verschillende verdienmodellen, zodat ook jij geld kunt verdienen met bloggen.
04. Een blog als Geldmachine

Ik leer je alles over de verschillende verdienmodellen, zodat ook jij geld kunt verdienen met bloggen.

Breid jouw Geldmachine uit met Affiliate Marketing: een makkelijke manier om passief inkomen te genereren.
05. Word een Affiliate Marketing Pro

Breid jouw Geldmachine uit met Affiliate Marketing: een makkelijke manier om passief inkomen te genereren.

Leer alles over het aanbieden en verkopen van fysieke en/of digitale producten in jouw eigen webshop.
06. Bouw je eigen Webshop

Leer alles over het aanbieden en verkopen van fysieke en/of digitale producten in jouw eigen webshop.

sandra boon blogger over geld verdienen

Waarom ik voor jou de beste sidehustle partner ben:

Sandra heeft heel veel kennis over sidehustles, maar ook over het bouwen van websites. Zonder haar toolkit was het nooit gelukt om mijn nieuwe website zo mooi te krijgen. Echt een aanrader!
Tiffany Blom
Tiffany Blom Geldkwebbel.nl
Als je op zoek bent naar informatie hoe je het best een sidehustle kan beginnen dan raad ik de Sidehustle Toolkit zeker aan. Sandra legt alles in heel goed verstaanbare taal uit en laat je zien welke stappen je moet zetten om je sidehustle op te zetten. Ik ben nog beginner en alles klonk enorm ingewikkeld, ik wist echt niet waar te beginnen of welke stappen te zetten nadat ik begonnen was. Door de filmpjes van Sandra had ik telkens een "aha"-moment... ineens werd het duidelijk. Je leest het al... ik ben fan 😃
Doris Krausse
Doris Krausse
Tot nu toe erg blij met de Sidehustle Toolkit. Ik begon echt met 0 kennis maar heb al zoveel geleerd! Je legt alles duidelijk en rustig uit, echt superfijn! Het gaat me allemaal erg makkelijk af omdat de interesse er zeker ligt.
Kim Vissers
Kim Vissers Kiddiefit.nl
Ik wil je even complimenteren dat ik de Sidehustle Toolkit echt top vind! Tot nu toe zijn de stappen allemaal heel goed te volgen en uit te voeren. Vind het heel fijn dat het allemaal korte filmpjes zijn. Voor het eerst een website gebouwd en met jouw video's is het toch maar stap voor stap gelukt.
Sandra Piket
Sandra Piket de-speelgoedkist.nl
De cursus heb ik aanvankelijk aangeschaft om de sidehustle-webshop van mijn partner een boost te geven en dat is gelukt! De verkopen zijn gestegen en de cursus heeft zich al ruimschoots terugverdiend. Daarnaast heb ik deze week tijdens mijn vakantie project nr. 2 kunnen opstarten, het ontwikkelen van een affiliate blog. Jouw cursus heeft voor heel wat ontwikkelingen gezorgd.
Nicole
Nicole allesvoorjebeagle.nl
Bonus actie

Dit krijg je er gratis bij

bonus bij de sidehustle toolkit

Social Media Sjablonen t.w.v. €20 euro

Het maken van designs voor social media kan heel veel tijd kosten. Een manier om het jezelf wat makkelijker te maken, is door gebruik te maken van standaard sjablonen. Je hoeft dan alleen een afbeelding en/of tekst aan te passen et voilà: je nieuwe post kan online! Het bespaart dus tijd, maar het zorgt er ook voor dat jouw social media één geheel wordt. Dit oogt professioneler en het wordt dan herkenbaar voor jouw volgers.

WordPress thema voor website t.w.v. €52 euro

Als deelnemer aan de Sidehustle Toolkit mag jij gebruikmaken van meer dan 20 professionele WordPress templates. Gebruik deze templates óf het kant-en-klare template van mijzelf en bespaar MEGA veel tijd met het opzetten van een eigen website. Zo is het een kwestie van uploaden, huisstijl aanpassen en eigen teksten toevoegen. Het bouwen van een website is zo een fluitje van een cent!

Verschillende e-books & checklists t.w.v. €47 euro

Ontvang allerlei e-books en checklists die nuttig zijn voor jouw online Geldmachine. In de online omgeving vind je onder andere een e-book met blog ideeën en een e-book over branding.

nederlandse cursus over plr

Online masterclass PLR t.w.v. €47 euro

Geld verdienen met PLR: Private Label Rights. In Amerika is dit al een mega populaire sidehustle, maar in Nederland is het nog niet zo bekend. Kortom: dit is een goed moment om in te stappen. In de Sidehustle Toolkit vind je deze masterclass als bonus.

ebook pasisef inkomen en online geld verdienen

E-book: Passief inkomen verdienen t.w.v. €7 euro

Heb je een online business of wil je er een starten? En wil je daar een passief inkomen mee opbouwen? In dit e-book deel ik 15 manieren om passief inkomen te verdienen met een online business. Dit e-book bestaat uit meer dan 5.400 woorden en 29 pagina’s.

lazy money manager

Lazy Money Manager t.w.v. €9 euro

De Lazy Money Manager is een super simpel Excelbestand, waarmee je jouw maandelijkse financiën kunt automatiseren. In combinatie met mijn bulletproof methode voor het regelen van je bankrekeningen (welke wordt toegelicht in het bijbehorende e-book) kun je in slechts 5 minuten per maand al jouw maandelijkse financiën regelen.

Deze bonussen zijn al bijna meer waard dan jouw aankoopbedrag!!! 😱😱

Absoluut! In het eerste deel van de Sidehustle Toolkit gaan we kijken naar hoe je lucratieve ideeën bedenkt en hoe je dit succesvol zou kunnen maken.

Ja, als je al een WordPress website hebt kan dat zeker! Je kunt dan het gedeelte over het bouwen van een website overslaan en gelijk starten met het monetizen van de website die je al hebt.

De Sidehustle Toolkit is exclusief domeinnaam en hosting voor jouw website. Dit kun je zelf heel makkelijk regelen bij een derde partij (hier heb ik een stappenplan voor) en kost je circa €75 tot €125 euro per jaar.

Als je online transacties wilt ontvangen (voor je webshop) dan kun je rekenen op circa €0,20 extra kosten per transactie. Dit betaal je rechtstreeks aan de betaalprovider.

In de Sidehustle Toolkit vind je allerlei informatie over verschillende sidehustles. Je kunt zelf kiezen welke sidehustles je wilt combineren. Een paar mogelijkheden zijn:

  • Een blog starten.
  • Een webshop starten met fysieke producten.
  • Digitale producten verkopen.
  • Dropshipping of print-on-demand webshop.
  • Online coaching producten aanbieden.
  • Affiliate marketing.

Je hebt geen KvK-nummer nodig om mee te kunnen doen aan de Sidehustle Toolkit. Je hebt ook geen KvK-nummer nodig voor het runnen van een website of blog, voor het toepassen van affiliate marketing, etc.

Het enige waar je een KvK-nummer voor nodig zal hebben, is om online transacties te kunnen ontvangen via bijvoorbeeld iDEAL, PayPal of Bancontact, als je een webshop hebt. Bankoverschrijving is wél mogelijk zonder KvK-nummer.

Ja, absoluut! In de Sidehustle Toolkit volg je stap voor stap de snelste route naar het opzetten van een website. Ik leer je niet ALLES over het bouwen van websites; ik laat je alleen de makkelijkste en snelste route zien naar een online geldmachine.

Je betaalt eenmalig het aankoopbedrag en blijft toegang houden zolang de Sidehustle Toolkit bestaat. Goede deal, toch?

Ik zou UREN kunnen kletsen over sidehustles en alles wat daar bij komt kijken. 😍 Maar ik beloof je dat ik dat niet zal doen. Ik heb al mijn lessen en video’s zo kort mogelijk gehouden, zodat ik in zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk kennis kan delen. Zo help ik jou zo snel mogelijk naar een succesvolle Geldmachine.

Je kunt alles in je eigen tempo volgen. Ik zou ook aanraden om niet alles tegelijkertijd te willen doen, maar om jouw Geldmachine rustig op te bouwen.

Nee, de Sidehustle Toolkit is een do-it-yourself product. Je kunt de online cursussen in je eigen tempo volgen. Je mag natuurlijk altijd vragen stellen over de inhoud van de cursussen, maar ik ben geen gratis helpdesk voor al jouw website / administratie / social media vragen. Wel geef ik regelmatig Q&A’s waarbij je eventuele vragen kunt stellen. Dit is een extraatje en géén standaard onderdeel van de Sidehustle Toolkit.

Vragen over de Sidehustle Toolkit?