starten met sidehustles wat heb je nodig

Voor deze 3 sidehustles heb je maar één tool nodig: een goede computer of laptop

Nu de prijzen van onder andere energie en boodschappen steeds harder stijgen, merk ik dat de blogartikelen over het starten van sidehustles ook steeds populairder worden. Dat is natuurlijk niet gek: met extra inkomsten kun je veel makkelijker deze prijsstijgingen compenseren. Sidehustles zijn ideaal wanneer je moeite hebt met rondkomen of wanneer je graag extra geld wil verdienen naast je huidige baan.

Investeren om een sidehustle te starten? Niet nodig! Voor de meeste sidehustles heb je namelijk slechts één tool nodig: een goede computer of laptop. Voor het maken van goede graphics en beeldmateriaal zou een workstation pc perfect zijn, maar voor de meeste sidehustles is een ‘gewone’ computer of laptop ook voldoende. Je hoeft dus niet per direct een complete industrial computer aan te schaffen. 😉 Hieronder zal ik 3 verschillende sidehustles toelichten waar je alleen een computer of laptop voor nodig hebt.

01. Kleine online diensten verkopen via Fiverr

Fiverr is een wereldwijde marktplaats waar je (grote en kleine) klusjes kunt uitvoeren voor anderen. Dit zijn voornamelijk online werkzaamheden, zoals het schrijven van content, het maken van logo’s en het bewerken van foto’s. Het type werkzaamheden die je kunt aanbieden zijn eindeloos en zeer gevarieerd. Ik ben van mening dat iedereen wel ‘iets’ zou kunnen aanbieden, ongeacht je opleiding of vak. Er zijn bijvoorbeeld ook mensen die tegen een kleine vergoeding jouw dating profiel verbeteren, quizvragen voor je samenstellen of een toverspreuk voor je uitspreken.

02. Online geld verdienen met affiliate marketing

Bij affiliate marketing promoot je diensten of producten van anderen en ontvang je een kleine vergoeding voor elke verkoop die via jou plaatsvindt. Je kunt via affiliate marketing op verschillende manieren extra geld verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld een website of blog starten, schrijven over een specifiek onderwerp en gerelateerde diensten of producten promoten. Op de blog van Jan Modaal vind je bijvoorbeeld affiliate links naar verschillende brokers. Naast het promoten via een eigen website of blog kun je ook gebruikmaken van social media kanalen. Heb jij een groot bereik op bijvoorbeeld Instagram? Dan kun je een aardig zakcentje verdienen door daar producten te promoten.

03. Extra geld verdienen met online enquêtes

Je zou misschien denken dat het invullen van online enquêtes niet zoveel oplevert, maar het tegendeel is waar. Rijk zal je er niet van worden, maar het kan wél zorgen voor een extra zakcentje. Ik begon in augustus 2020 met het testen van verschillende enquête platforms en ik kwam al snel tot de conclusie dat het een prima manier is om extra geld te verdienen vanuit huis. Gewoon op de bank, met je computer of laptop. In een eerder artikel deelde ik mijn 3 favoriete online enquête websites.

Dit artikel is geschreven in opdracht.

In mijn blogs komen soms affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Masterclass voor €17
Volg de online

Masterclass voor €17

Masterclass voor €47
Volg de online

Masterclass voor €47