extra geld verdienen in 2023

4x Simpele dingen die je NU alvast kunt doen om van 2023 een topjaar te maken

Nog twee weken te gaan voordat het nieuwe jaar begint! Je bent ongetwijfeld nog hartstikke druk met het voorbereiden op de komende feestdagen en de kans is groot dat je nog helemaal geen zin hebt om met de geldzaken van volgend jaar aan de slag te gaan. 😉 Daarom noem ik in dit artikel 4 simpele dingen die je NU alvast kunt doen om van 2023 een financieel topjaar te maken, ongeacht of je geld wilt gaan sparen, besparen of dat je meer geld wilt verdienen.

01. Bestel Money Game alvast

Ben je er klaar voor om in 2023 je geldzaken voor altijd op orde te krijgen? Bestel het boek Money Game en lees hoe je jouw financiën zo automatiseert, dat het je nog maar 5 minuten per maand kost om bij te houden. Succes gegarandeerd en je hoeft er niet eens zoveel voor te doen. 😉 Met de Money Game methode spaar en bespaar je op de automatische piloot, waardoor je jouw bankrekening ziet groeien, zonder nee te moeten zeggen op alle leuke etentjes, activiteiten en uitjes. Bestellen kan online, kost je maar een paar minuten en dan heb je het boek alvast binnen voor het komende jaar.

02. Installeer Woolsocks op je telefoon

Met de Woolsocks app krijg je automatisch cashback op uitgaven die je doet via jouw pinpas. Dat geldt voor allerlei verschillende bedrijven en webshops, zoals Thuisbezorgd.nl, AliExpress, Vero Moda, Only, Booking.com en nog veel meer. Ook op uitgaven bij supermarkten en tankstations kun je cashback krijgen! Je hoeft alleen maar de app te installeren en je bankrekening te koppelen. De rest gaat helemaal automatisch. Je hoeft dus geen bonnetjes te scannen of uitgaven te declareren. Makkelijk verdiend!

03. Start een sidehustle om extra geld te verdienen

Nu de inflatie zo hard is gestegen, merk ik dat steeds meer mensen manieren zoeken om extra geld te verdienen. Heel begrijpelijk, want dat doe ik zelf ook. 😉 In de afgelopen twee jaar heb ik allerlei sidehustles uitgeprobeerd en de twee meest lucratieve zijn het verkopen op bol.com en het invullen van online enquêtes.

04. Open een extra spaarrekening

Wil je 2023 voor de verandering eens eindigen met een leuk extra spaarpotje voor de dure decembermaand? Zodat je het komende jaar geen zorgen hoeft te maken over een budget voor de kerstdagen. Of zodat je extra kunt inleggen voor je pensioen. Of aan het eind van het jaar extra kunt aflossen op de hypotheek. Wat jouw doel ook is: laten we in 2023 ervoor gaan zorgen dat dit ook echt gebeurt! Tip: hoe eerder je begint met sparen, hoe groter de kans dat je een goed gevuld spaarpotje hebt aan het eind van het jaar.

Ps. Wist je dat je tegenwoordig ook een gratis spaarrekening kunt openen?

Ik heb een leuke challenge voor je:

  • Open een extra spaarrekening bij jouw bank (of nog slimmer: bij een andere bank).
  • Stel een automatische overboeking in van een specifiek bedrag. Dat hoeft niet hoog te zijn, als je €25 euro per maand zou sparen kom je ook uit op een leuk extra spaarpotje van €300 euro.
  • Stel deze overboeking in op een datum 2 dagen nadat je jouw salaris ontvangt.
  • Verberg deze spaarrekening in jouw bank app en kijk er niet naar om tot december. Dan kom je ook niet in de verleiding om het te gebruiken voor andere doeleinden.

Het openen van een spaarrekening kan tegenwoordig gewoon online, ook als je bij een andere bank een spaarrekening wilt openen. Zo gepiept!

Meer leren over sidehustles?

masterclass sidehustle starten

In mijn blogs komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Masterclass voor €17
Volg de online

Masterclass voor €17

Masterclass voor €47
Volg de online

Masterclass voor €47

.