snel geld verdienen met telefoon

Hoe kan je snel geld verdienen met je telefoon? 11 Handige manieren

Online geld verdienen is lang niet zo moeilijk als je zou denken. Anno 2024 zijn er genoeg manieren waarop je snel geld kunt verdienen met je telefoon. En nee, rijk zal je er niet van worden. Maar die paar tientjes die je snel kunt verdienen met jouw telefoon – die kunnen net het verschil maken. In dit blogartikel deel ik 11 manieren waarmee je snel een extra zakcentje verdient met jouw telefoon.

01. Installeer de Woolsocks apps en krijg direct geld

Woolsocks is een app waarmee je automatisch cashback (geld terug) kunt krijgen op jouw uitgaven bij bepaalde winkels, supermarkten en tankstations. In eerdere blogartikelen deelde ik al hoe je hier veel geld mee kunt besparen. Wist je dat je ook met terugwerkende kracht geld kunt terugkrijgen op jouw aankopen? Na het installeren kun je tot maximaal €5 euro direct cashback krijgen. Dat is toch makkelijk verdiend?

02. Geld verdienen met pins maken

Geld verdienen door mooie creaties te maken en op Pinterest te plaatsen. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is toch écht mogelijk. Wat mij betreft is dit de allerleukste en makkelijkste sidehustle die er is. En nee, je hebt geen eigen website en geen KvK-nummer nodig. Meer leren over geld verdienen op Pinterest? Bekijk dan mijn eerdere artikelen en/of volg mijn online cursus. Daarin leer ik je in 6 stappen hoe je succesvol wordt met pinnen op Pinterest.

03. Online enquêtes invullen

Niks is makkelijker dan online geld verdienen met het invullen van online enquêtes. Je hoeft hier totaal geen ervaring of kennis voor te hebben. Iedereen kan het doen en je kunt nu direct starten. Wil je snel geld verdienen met je telefoon? Meld je dan ook vooral aan bij de online enquête websites waarbij je een welkomstbonus krijgt. Zo start je gelijk met tot wel €5 euro per platform. Ik zal hieronder een paar enquête websites plaatsen waarbij je zo’n dergelijke bonus krijgt. Extra tip: meld je aan bij meerdere platformen, zodat je meer enquêtes krijgt aangeboden en meer geld kunt verdienen.

04. Verkoop de foto’s die je al hebt gemaakt

Ben jij – net als ik – iemand die graag overal foto’s van maakt? Staat jouw galerij vol met allerlei foto’s van landschappen, dieren, gerechten en gebouwen? Dan heb ik goed nieuws voor je: daar kun je online geld mee verdienen! Bij apps zoals Foap kun je jouw foto’s verkopen. Deze worden vervolgens gebruikt op websites, zoals bij blogs of bij nieuwsberichten. Hier kun je een aardig zakcentje mee verdienen. En het mooie is ook nog dat je dit kunt doen met de foto’s die toch al op jouw telefoon staan. Dat is toch makkelijk geld verdienen?!

05. Verhuur spullen via de Peerby app

Heb je al eens gehoord van de Peerby app? Met deze app kun geld verdienen met jouw spullen, zónder ze te moeten verkopen. Je kunt het namelijk verhuren voor een bedrag naar keuze. Dit is vooral handig voor spullen die mensen niet vaak gebruiken, zoals bijvoorbeeld partytenten, gereedschap en gourmetstellen. Veel mensen willen zo’n product niet aanschaffen, omdat de kosten hoog zijn en ze het toch maar eenmalig willen gebruiken. Peerby biedt dan de oplossing. Voor jou is dit een handige manier om een extra zakcentje te verdienen met de spullen die in jouw garage of zolder liggen te verstoffen.

06. Verkoop spullen op Marktplaats

Anno 2024 weet iedereen wel dat Marktplaats erg geschikt is om spullen op te verkopen, maar toch wil ik deze manier opnemen in dit rijtje. Tegenwoordig is het plaatsen van producten zó makkelijk, dat je het zelfs met je telefoon kunt doen. Handig! Dus snuffel even tussen de spullen die liggen te verstoffen in de garage of op zolder: misschien zit er wel wat tussen wat je écht niet meer nodig hebt en wat wél een extra zakcentje kan opleveren.

07. Verkoop kleding op Vinted

Vinted is niet alleen ideaal om goedkoop kleding te scoren, maar het is ook ideaal om de kleding te verkopen die je toch al niet meer past of draagt. Wat het fijne is aan Vinted is dat je niet heel veel extra informatie hoeft te geven – wat bij Marktplaats vaak wel het geval is. Bij Vinted vul je alleen de praktische informatie in, zoals de maat, het merk en de kleur. En voilà: je advertentie staat op de app en je bent klaar om geld te verdienen.

08. Verkoop boeken bij Boekenbalie

Marktplaats is ideaal voor spullen en Vinted is ideaal voor kleding. Daarnaast heb je ook nog Boekenbalie. Met de app van Boekenbalie kun je de barcodes scannen van jouw boeken en dan krijg je direct een prijs te zien die je met het boek kunt verdienen. Scan al jouw boeken, kijk wat het oplevert en verstuur vervolgens gratis alle boeken naar Boekenbalie. Dit levert minder op dan wanneer je de boeken los verkoopt, maar het voordeel is wel dat je ze niet stuk voor stuk op Markplaats hoeft te zetten. Dit bespaart je dus veel tijd!

09. Geld verdienen met chatten

Het geld ligt op straat en dat bewijst deze sidehustle maar weer, want zelfs met chatten kun je online geld verdienen. Dit kun je doen waar en wanneer het je uitkomt en het is volledig anoniem. Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen met chatten. De meest bekende manier is chatten bij kanalen voor volwassen (je weet wat ik bedoel). Naar eigen zeggen kan dit je zo €350 euro per week opleveren, maar als ik de verhalen op internet lees, verdienen de meeste mensen hier “slechts” een paar honderd per maand mee. Ach ja, toch mooi meegenomen! Het is echt volledig anoniem en mensen krijgen jou niet te zien, maar het is dan wel de kunst om mensen zolang mogelijk aan de praat te houden. Een beetje spicy creativiteit is dus wel een must voor deze sidehustle. Er zijn ook kanalen die niet specifiek voor volwassenen zijn. Dan chat je als klantenservice medewerker of als vertegenwoordiger van een bedrijf.

10. Online geld verdienen met websites testen

Ook deze sidehustle kun je makkelijk uitvoeren met jouw telefoon. Lekker in je pyjama met een kopje thee erbij. Er zijn allerlei bedrijven die jou willen betalen om hun websites te testen. Zo kunnen zij achterhalen of teksten, structuren en navigatiebalken duidelijk zijn. Ze kunnen ook meten hoe je bepaalde informatie probeert te vinden, of ze testen onder een grote groep mensen wat de meeste conversie zou kunnen opleveren. Voor jou als tester is dit makkelijk om te doen en voor de bedrijven is dit een ideale manier om data te verzamelen over hun website. Dit kan ze veel geld besparen en veel geld opleveren.

11. Geld verdienen met spelletjes spelen

Wist je dat je ook geld kunt verdienen met het installeren en spelen van spelletjes op je telefoon? Dit kan bij de website Freecash.com. Meld je daar aan en zie direct wat je moet doen om kleine geld bonussen te verdienen. Ook fijn: je start direct met een welkomstbonus van circa €4,50 euro. Van deze sidehustle zal je niet rijk worden, maar het is wel een leuke manier om een extra zakcentje te verdienen met je telefoon.

In dit artikel komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Verkopen op bol.com
E-book

Verkopen op bol.com

Sidehustle Toolkit
Online geld verdienen

Sidehustle Toolkit

.