woolsocks app voor cashback en geld verdienen

Veranderingen in de Woolsocks cashback app – dit wil je weten!

Het is alweer even geleden dat ik een blogartikel heb geschreven over de Woolsocks cashback app. Destijds was ik zó enthousiast over deze cashback app, dat ik er een hele reeks blogartikelen aan heb geweid. Logisch natuurlijk, want met deze handige app krijg je automatisch geld terug bij allerlei supermarkten, winkels en benzinestations. Geld besparen wordt echt niet nóg makkelijker dan dit. Recent is er wel het één en ander veranderd in de Woolsocks app en die veranderingen deel ik met je in dit blogartikel.

Geld verdienen met gratis spins

Tegenwoordig kun je gratis spins krijgen en verdienen door bepaalde taken uit te voeren. Met deze spins kun je geld winnen, een giftcard winnen om weg te geven óf een giftcard winnen die je zelf mag houden. Ik denk dat dit voor Woolsocks vooral een manier is om mensen vaker terug te “lokken” naar de app en om ze actief te houden. Het doet mij eerlijk gezegd denken aan zowel casino’s als aan de misleidende Temu app, haha! Toch zeg ik natuurlijk geen nee tegen gratis geld en gratis giftcards en daarom vind ik het alsnog een mooie toevoeging aan de Woolsocks app.

Geld besparen in de giftcard winkel

In de giftcard winkel kun je nu giftcards kopen van bekende winkels, zoals Decathlon, Rituals, AirBnB en H&M. Deze giftcards koop je met 3 tot 10% korting door cashback te krijgen via de Woolsocks app. Dat werkt zo: 

  • Je gaat naar de Woolsocks app (download eerst als je het nog niet hebt).
  • Dan ga je naar de giftcard winkel door op “Giftcards” te klikken.
  • Selecteer de winkel waarvan je een giftcard wil kopen.
  • Klik op ‘Doorgaan’ en selecteer voor welk bedrag je een giftcard wil kopen.
  • Koop je het voor jezelf of voor een ander? Selecteer de juiste optie.
  • Je betaalt het bedrag dat op de giftcard komt te staan.
  • De cashback komt automatisch in jouw Woolsocks app te staan.

Dit is een manier om geld te besparen op eventuele aankopen die je zelf gaat doen óf wanneer je de giftcard cadeau wil doen aan iemand anders. Deze percentages kunnen nog best wel oplopen, want bij de Hotel Giftcard krijg je maar liefst 10% cashback op dit moment.

Doneren met de cashback donaties

Tegenwoordig kun je er óók voor kiezen om jouw cashback te doneren aan lokale doelen. Zo help je jouw gemeenschap en lokale verenigingen, zónder daar zelf wat voor te moeten doen. In principe kost het je niet eens geld, want het gaat immers om cashback. Ik vind het een nobele actie, maar kies er zelf voor om de cashback uit te keren. Er zijn namelijk nog allerlei andere mensen om gratis te doneren.

Autorewards niet meer altijd automatisch

De reden dat ik groot fan ben van Woolsocks, is dat je met de autorewards automatisch cashback krijgt op de bepaalde uitgaven die je doet. Zo herkent de app bijvoorbeeld mijn uitgave bij de Lidl en daar krijg ik dan automatisch cashback op in de Woolsocks app. Heel handig, want dan hoef ik geen kassabonnen in te scannen, of iets dergelijks. Nou ging dit allemaal geheel automatisch, maar daar is een verandering in gekomen. Als je 20 dagen lang geen cashback verdient, vervalt automatisch de autorewards functie. Het is dus belangrijk om regelmatig cashback te krijgen óf je moet regelmatig de functie weer aan zetten door een giftcard te kopen, een kassabon in te scannen of door online cashback te krijgen (bij het online shoppen – dus niet in een fysieke winkel).

Gratis producten in de Woolsocks app

Een nieuwe functie waar ik heel erg tevreden mee ben! Sinds kort kun je namelijk ook gratis producten scoren in de Woolsocks app. Dit gaat vaak om gratis eten, drinken, snacks of verzorgingsproducten. Toch mooi meegenomen en zo leer je ook nog eens nieuwe producten kennen.

Eenvoudig abonnementen opzeggen

Woolsocks staat vooral bekend als cashback app, maar heeft eigenlijk nog veel meer handige functies. Zo kun je uitgebreid jouw financiën tracken en worden jouw uitgaven automatisch gecategoriseerd. Een voordeel daarvan is ook dat je in de Woolsocks app een overzicht krijgt van je vaste lasten en abonnementen. Vanuit de app kun je tegenwoordig ook abonnementen opzeggen. Dit is geheel kosteloos. Handig, want zo kun je gemakkelijk besparen op abonnementen die je eigenlijk niet meer wil hebben.

Meer bespaartips:

In dit artikel komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Verkopen op bol.com
E-book

Verkopen op bol.com

Sidehustle Toolkit
Online geld verdienen

Sidehustle Toolkit

.