Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
starten met verkopen op bol com gratis tips en online cursus

Verkopen op bol.com 💰 Met deze GRATIS online cursus leer je alles wat je moet weten

9 december 2022
Sandra Boon

Zo’n anderhalf jaar geleden begon ik (als experiment voor deze blog) met het verkopen van producten op bol.com. Ik had op social media allerlei veelbelovende resultaten gezien, dus wilde ik zelf weten of je echt geld kunt verdienen met het verkopen op bol.com. Lang verhaal kort: ik verdien nu – geheel passief – minimaal €500 euro per maand, met uitschieters naar ruim €1500 euro winst. Hier werk ik gemiddeld een uurtje of twee per maand voor.

Op Instagram en op deze blog deel ik vaak de resultaten van mijn bol.com webshop. Regelmatig krijg ik dan ook de vraag of ik ook online cursussen en/of coaching hierover aanbied. Ik heb het overwogen, maar ik zie mijzelf niet als expert op dit gebied en ik heb niet de ambitie om hier een complete cursus over te maken. Toch wil ik graag op een andere manier mensen enthousiast maken over deze sidehustle. Daarom heb ik verschillende online cursussen van andere partijen uitgeprobeerd de afgelopen maanden.

Online cursussen over verkopen met bol.com

Ik zal je eerlijk toegeven: de meeste online cursussen over het verkopen op bol.com vielen mij enigszins tegen. Sommige waren inhoudelijk niet goed in elkaar gedraaid, er zat geen rode draad in de cursus en – als ik echt goudeerlijk ben – begonnen de zelfbenoemde guru’s mij nogal tegen te staan. Ik weet uit ervaring dat je echt wel leuk geld kan verdienen met bol.com, maar ik weet ook dat het tijd, geld en energie kost voordat je succesvol bent. Het beeld dat geschetst wordt van jonge ondernemers die in een hangmatje op Bali liggen, komt niet helemaal overeen met de werkelijkheid. Tuurlijk is het wel mogelijk, maar het wordt overgebracht alsof je instant succesvol wordt nadat je je aanmeldt bij zo’n dure, online cursus.

De online bol.com cursus die ik wél kan aanraden

Na een paar teleurstellende online bol.com cursussen te hebben gevolgd, heb ik er eindelijk één gevonden die ik van harte kan aanraden aan andere mensen. Namelijk de gratis bol.com cursus van Business Mine. Deze online cursus leert je alles over het opzetten van een bol.com webshop en dan bedoel ik ook écht alles. Het opzetten van de webshop, het uitzoeken van producten, hoe je communiceert met leveranciers, hoe je een administratie bijhoudt (en automatiseert), hoe je uiteindelijk de verzending en het voorraadbeheer kunt uitbesteden, etc. Had ik deze online cursus maar gevolgd vóórdat ik startte met verkopen op bol.com. Dat had mij een paar fouten en aardig wat geld bespaard.

Waarom ik dit een goede online bol.com cursus vind

  • Het leert je ĂĄlles van A tot Z over het verkopen op bol.com.
  • Je krijgt er gratis 2 coachingsgesprekken bij.
  • Zonder ‘Guru op Bali’ vibes, maar met Hollandse nuchterheid.
  • Geen snelle jongens die meer verdienen aan de online cursussen dan met bol.com zelf.
  • Echte praktijkvoorbeelden van producten die goed lopen.
  • Het is gratis, dus kun je de €1000-€1500 euro die je normaal betaalt voor een online cursus investeren in producten om te verkopen op bol.com. Win-win!

verkopen op bol com cursus online volgen

Ook starten met verkopen op bol.com?

Het is tot zover de leukste én meest winstgevende sidehustle die ik heb. Als jij ook extra geld wil verdienen met een sidehustle, of als je bent begonnen met verkopen op bol.com en je méér wil verdienen: de online cursus van Business Mine is waar je moet zijn.

Meer informatie & aanmelden

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal