welke enquete websites het meest verdienen

Via deze Nederlandse enquête websites verdien ik zelf het meeste geld 🤑

Online geld verdienen is super makkelijk bij mijn favoriete enquête websites. Als ware enquête liefhebber probeer ik natuurlijk alle platformen uit! Op Instagram wordt mij regelmatig gevraagd: bij welke enquête websites verdien jij eigenlijk het allermeest? Ik heb het even op een rijtje gezet en de 3 Nederlandse enquête platformen waar ik zelf het meeste geld heb verdiend, zijn onderstaande platformen:

01. Online geld verdienen met Euroclix

Euroclix is nog steeds verreweg mijn grote favoriet. Hier verdiende ik het snelst en het meest. In de eerste 5 dagen dat ik startte had ik al €10 euro bij elkaar gesprokkeld. Dat is hartstikke snel! Bij de meeste enquête websites ben je veel langer bezig. Daarnaast vind ik het systeem ook heel overzichtelijk, zijn er meerdere manieren om geld te verdienen met Euroclix en werd er razendsnel uitbetaald. Het is dus helemaal niet gek dat Euroclix mijn persoonlijke favoriet is. 😉

02. GfK Panels betaalt je voor online enquêtes

Ook GfK Panels betaalt goed uit, waardoor je makkelijk een extra zakcentje kunt verdienen met het invullen van online enquêtes. Ze plaatsen niet bijzonder veel enquêtes, maar betalen in verhouding wel veel meer uit. Met andere woorden: je verdient meer geld in minder tijd. Hierdoor verdien ik toch nog een aardig zakcentje bij GfK Panels en daarom verdient deze een plekje in onze top 3.

03. Geld verdienen bij Opinieland

Onze ervaring met enquête website Opinieland is dat er een groot aanbod aan enquêtes is, dat het over het algemeen niet per sé meer oplevert dan andere websites, maar dat de onderwerpen wél vaak net een beetje leuker zijn. De enquête waar ik het meest mee heb verdiend, was bij Opinieland. Ik mocht een gratis film kijken en werd daar nog voor beloond ook!

Bij welke enquête websites verdien jij het meest?

In mijn eerdere blogs gaf ik al regelmatig de tip om je bij meerdere enquête websites in te schrijven. Niet alle enquête websites richten zich namelijk op dezelfde doelgroep. Het kan dus zijn dat jij bij de ene enquête website veel meer enquêtes aangeboden krijgt dan bij de andere. Probeer ook juist daarom verschillende platformen uit, zodat je zelf kunt zien waar jij het meeste geld kunt verdienen.

In mijn blogs komen soms affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Masterclass voor €17
Volg de online

Masterclass voor €17

Masterclass voor €47
Volg de online

Masterclass voor €47