Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
bij welke enquete websites verdien je het meest

Via deze Nederlandse enquĂȘte websites verdien ik zelf het meeste geld đŸ€‘

7 november 2022
Sandra Boon

Online geld verdienen is super makkelijk bij mijn favoriete enquĂȘte platformen. Als ware enquĂȘte liefhebber probeer ik natuurlijk alle platformen uit! Op Instagram wordt mij regelmatig gevraagd: bij welke enquĂȘte websites verdien jij eigenlijk het allermeest? Ik heb het even op een rijtje gezet en de 3 Nederlandse enquĂȘte websites waar ik zelf het meeste geld heb verdiend, zijn onderstaande platformen:

01. Online geld verdienen met Euroclix

Euroclix is nog steeds verreweg mijn grote favoriet. Hier verdiende ik het snelst en het meest. In de eerste 5 dagen dat ik startte had ik al €10 euro bij elkaar gesprokkeld. Dat is hartstikke snel! Bij de meeste enquĂȘte websites ben je veel langer bezig. Daarnaast vind ik het systeem ook heel overzichtelijk, zijn er meerdere manieren om geld te verdienen met Euroclix en werd er razendsnel uitbetaald. Het is dus helemaal niet gek dat Euroclix mijn persoonlijke favoriet is. 😉

02. GfK Panels betaalt je voor online enquĂȘtes

Ook GfK Panels betaalt goed uit, waardoor je makkelijk een extra zakcentje kunt verdienen met het invullen van online enquĂȘtes. Ze plaatsen niet bijzonder veel enquĂȘtes, maar betalen in verhouding wel veel meer uit. Met andere woorden: je verdient meer geld in minder tijd. Hierdoor verdien ik toch nog een aardig zakcentje bij GfK Panels en daarom verdient deze een plekje in onze top 3.

03. Geld verdienen bij Opinieland

Onze ervaring met enquĂȘte website Opinieland is dat er een groot aanbod aan enquĂȘtes is, dat het over het algemeen niet per sĂ© meer oplevert dan andere websites, maar dat de onderwerpen wĂ©l vaak net een beetje leuker zijn. De enquĂȘte waar ik het meest mee heb verdiend, was bij Opinieland. Ik mocht een gratis film kijken en werd daar nog voor beloond ook!


Bij welke enquĂȘtes websites verdien jij het meest?

In mijn eerdere blogs gaf ik al regelmatig de tip om je bij meerdere enquĂȘte websites in te schrijven. Niet iedere enquĂȘte website richt zich namelijk op dezelfde doelgroep. Het kan dus zijn dat jij bij de ene enquĂȘte website veel meer enquĂȘtes aangeboden krijgt dan bij de andere. Probeer ook juist daarom verschillende platformen uit, zodat je zelf kunt zien waar jij het meeste geld kunt verdienen.

Alle enquĂȘte websites

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal