Gratis   |   Sandra Boon   |   Favorieten
beginnen met beleggen via bux zero

Wijzigingen bij BUX Zero

14 maart 2023
Sandra Boon

Vanaf 1 april 2023 hanteert BUX Zero een nieuw verdienmodel. Er blijft weinig ‘zero’ aan, want je betaalt vanaf die datum een vast maandelijks bedrag van €2,99 euro bovenop de transactiekosten. Wil je geen servicefee betalen? Zet dan jouw account op tijd stop! Mocht je spaarplannen hebben, dan is het wellicht de moeite waard om uit te rekenen of het rendabel is om te blijven. Die spaarplannen worden namelijk wél gratis.

Alternatief voor BUX Zero

BUX Zero is nooit mijn primaire optie geweest, omdat DEGIRO veel uitgebreider en goedkoper is. Ik vond BUX Zero echter wél een ideale optie voor startende beleggers, omdat het platform veel minder intimiderend overkomt! Dat geldt voor DEGIRO helaas niet. Ik ben een paar platformen aan het uitproberen en daar zal ik later een artikeltje over schrijven. Voor nu blijf ik bij DEGIRO.

dividendaandelen bij degiro

.

Meer over dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 minuten per maand al jouw geldzaken regelen...

Met mijn unieke Money Game methode leer ik jou hoe je jouw geldzaken kunt automatiseren. Heb je al gezien dat je de eerste hoofdstukken gratis kunt lezen? 

Jan Modaal