woolsocks hoe werkt deze app om geld te besparen

3 Handige functies van Woolsocks: de app waarmee je geld kunt besparen

Woolsocks is een gratis app waarmee je makkelijk geld kunt besparen op je dagelijkse uitgaven. In een eerder artikel legde ik al uit hoe je automatisch cashback kunt krijgen, waardoor je een leuk extra zakcentje kunt sparen. Maar wist je dat je met Woolsocks veel meer kunt dan alleen cashback krijgen op je boodschappen? In dit artikel deel ik 3 handige functies.

Met Woolsocks automatisch besparen met cashback

Dit is wel echt mijn favoriete functie van Woolsocks. Als je de Woolsocks app hebt geïnstalleerd, kun je direct beginnen met het verdienen van cashback op je aankopen. De app werkt samen met een aantal bekende winkels, waaronder de Lidl en BP Tankstations. Wanneer je bij een van deze winkels iets koopt en je Woolsocks account is gekoppeld aan je bankrekening, wordt er automatisch cashback teruggestort op je account. Zelf heb ik op deze manier geld teruggekregen door aankopen bij supermarkten en tankstations.

Overzicht van je inkomsten en uitgaven

Een van de voordelen wanneer je Woolsocks gebruikt, is dat je een duidelijk overzicht hebt van je inkomsten en uitgaven in de app. Wanneer je Woolsocks koppelt aan je bankrekening, worden alle transacties automatisch in de app gezet. Zo zie je in één oogopslag wat je hebt uitgegeven en waar je geld naartoe gaat. Ook kun je hierdoor gemakkelijk zien op welke uitgaven er nog te besparen valt.

Geld sparen in de spaarpotjes (Savings Socks) van Woolsocks

De app biedt niet alleen cashbackfuncties, maar ook een handige manier om geld te sparen met de Savings Socks. Met deze functie kun je verschillende spaarpotjes instellen voor specifieke doelen, zoals een vakantie, een nieuwe auto of een medische rekening. Wanneer je geld terugkrijgt via de cashbackfunctie, kun je ervoor kiezen om het geld in een van je spaarpotjes te stoppen. Je kunt ook handmatig geld toevoegen aan je spaarpotjes, want jouw Saving Sock krijgt een eigen IBAN nummer. De app werkt met het SEPA-standaard, wat betekent dat het voldoet aan de Europese regelgeving voor betalingen. Ook valt Wool socks onder het Duitse depositogarantiestelsel, waardoor het gedekt is tot €100.000 euro.

woolsocks app voor besparen op uitgaven

Bronvermelding

Dit artikel is gemaakt met Artificial Intelligence, via Auto-Artikel.ai

In mijn blogs komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Masterclass voor €17
Volg de online

Masterclass voor €17

Masterclass voor €47
Volg de online

Masterclass voor €47

.