Woolsocks: makkelijk geld besparen bij winkels, supermarkten en tankstations

Geld terugkrijgen op jouw uitgaven en daar helemaal niks voor hoeven doen: dat klinkt toch echt ideaal?! Met de Woolsocks app kan dit. Installeer de app, koppel je bankrekeningen en je krijgt vervolgens cashback (geld terug) op uitgaven die je doet bij winkels, supermarkten en tankstations. Je hoeft hier geen bonnetjes voor in te leveren en je hoeft geen uitgaven te declareren; alles gaat automatisch als je via de app bestelt!

Zo kun je geld besparen op jouw uitgaven

Woolsocks is een app waarmee je cashback (geld terug) krijgt op jouw uitgaven. De intro beschrijft het eigenlijk al: installeer de app op je telefoon, koppel je bankrekening(en) en voilà: vanaf nu kun je geld besparen met de app. Wat een uitkomst! Ik heb de app vorige week gedownload en ik kreeg gelijk al geld terug op de uitgaven die ik de weken daarvoor heb gedaan bij BP tankstations en bij de Lidl.

woolsocks app voor besparen op uitgaven

De voordelen van de Woolsocks cashback app

Deze blog is natuurlijk opgericht voor mensen die weinig tijd hebben en daar is de Woolsocks app natuurlijk een mooie uitkomst voor! Je hoeft alleen maar de app te installeren en je bankrekening(en) te koppelen. Vervolgens krijg je automatisch geld terug wanneer je bestelt bij de aangesloten winkels, supermarkten en tankstations. Andere voordelen zijn:

  • Autorewards: bij een aantal winkels krijg je altijd cashback, ook als je niet via de app hebt besteld. Zo krijg ik automatisch cashback als ik bedragen pin bij de Lidl en bij BP tankstations.
  • Zodra je jouw bankrekening(en) koppelt, wordt er automatisch gekeken naar recente uitgaven. Daardoor krijg je direct al tot €5 euro cashbacks. Makkelijk verdiend!
  • Er zijn veel aangesloten winkels, supermarkten en tankstations. Onderaan dit artikel zal ik een er een aantal noemen.
  • Je kunt met de app ook geld sparen. Handig om op deze manier een extra zakcentje te sparen voor bijvoorbeeld de feestdagen in december of voor een vakantie.

De nadelen van de Woolsocks cashback app

Wat mij betreft wegen de nadelen van Woolsocks niet op tegen de voordelen, maar ik zal ze alsnog hieronder even benoemen voor de compleetheid van het artikel:

  • Het koppelen van je bankrekening is wellicht wel een dingetje. Je geeft zo’n app toestemming om jouw bankgegevens uit te lezen en dat kan best spannend voelen. Woolsocks heeft hier echter wel een bankvergunning voor moeten aanvragen en die krijg je niet zomaar.
  • Je krijgt alleen cashback op uitgaven die je doet. Je moet dus eerst geld uitgeven om wat geld terug te krijgen. Maar… voor de uitgaven die je echt niet optioneel zijn (boodschappen, brandstof, etc) is dit natuurlijk wel een ideale app.
  • Het zijn maar kleine bedragen. Je zal er zeker niet rijk van worden, maar het is wel makkelijk verdiend en mooi meegenomen!

Op deze uitgaven kun je geld besparen

Met de Woolsocks smartphone app kun je cashbacks (geld terug) krijgen bij winkels, supermarkten en tankstations. Er zijn echt allerlei bedrijven bij aangesloten, waardoor het echt de moeite waard is om deze app te installeren. Hieronder een klein overzicht met enkele bekende bedrijven waarbij je met Woolsocks geld kunt besparen op de uitgaven.

WinkelsThuisbezorgd.nl, Douglas, ZooPlus, Zalando, AliExpress, Only, About You, Zeeman, C&A, Groupon, Booking.com
SupermarktenLidl, Mercado (Spaans), Carrefour (Frans)
TankstationsBP Tankstation

En nog veel meer! Dit is echt maar een klein deel van de winkels die hier aan meedoen. Let op: je krijgt bij meer winkels cashback dan dat er getoond worden in de app! Dit gaat via autorewards, dus ze worden automatisch toegevoegd aan jouw account.

In dit artikel komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Verkopen op bol.com
E-book

Verkopen op bol.com

Sidehustle Toolkit
Online geld verdienen

Sidehustle Toolkit

.