gratis cadeaubonnen bij online enquete websites

Geen geld voor een cadeautje? Zo krijg je gratis cadeaubonnen

Sommige maanden zijn nou eenmaal duurder dan andere. Als je dan ook nog cadeautjes moet kopen, wordt het helemaal moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Natuurlijk wil je niet met lege handen aankomen. Wist je dat je gratis cadeaubonnen bij elkaar kunt sparen via enquête websites? Hieronder noem ik 7 enquête websites waarbij je dit kunt doen.

01. GfK Panel

GfK Panel bestaat al langere tijd en is onder een grote doelgroep een zeer gewaardeerd platform onder de enquêtes websites. Het aanbod is niet altijd even groot, maar per enquête krijg je wél relatief goed betaald. Voor veel mensen is dat een mooie kans om een extra zakcentje te verdienen. Het platform is relatief simpel en zeer gebruiksvriendelijk. Geen poespas en geen ruis. Ook mooi meegenomen: bij het aanmelden ontvang je direct een bonus.

02. BetaaldeEnquêtes.nl

Bij BetaaldeEnquêtes.nl vind je doorgaans een uitgebreid aanbod aan online enquêtes waar je geld mee kunt verdienen. Je kan alleen worden uitbetaald via PayPal of via Amazon cadeaubonnen. Het is ook mogelijk om gratis producten te ontvangen om te testen.

03. FutureTalkers

Bij het uitgebreide platform van FutureTalkers kun je niet alleen geld verdienen met online enquêtes, maar ook door deel te nemen aan (digitale) interviews en groepsgesprekken. Een leuke manier om een extra zakcentje te verdienen! Bij FutureTalkers word je uitbetaald in cash of in cadeaubonnen.

04. Toluna

Toluna is verreweg één van de uitgebreidste platformen voor het invullen van online enquêtes. Naast de online enquêtes vind je tevens een uitgebreide community met onder andere polls, spelletjes en battles. Je kunt hierdoor op allerlei verschillende manieren punten (geld) verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld dagelijks extra geld verdienen dankzij het Toluna Rad. Bij deze enquête website is het mogelijk om cadeaubonnen te krijgen van onder andere bol.com, Amazon en Primark. Regelmatig kun je daarnaast ook producten vinden in het overzicht van beloningen.

05. Opinieland

Opinieland voegt dagelijks nieuwe enquêtes toe en onze ervaring is dat veel van die enquêtes aansluiten bij een ruime doelgroep. Dit betekent dat jij er veel kunt doen en dus ook meer kunt verdienen. Via de populaire enquête website Opinieland kun je online enquêtes invullen in ruil voor cadeaubonnen voor onder andere bol.com, iTunes en de Bijenkorf. Je kunt je ook laten uitbetalen op een PayPal account.

06. Waardevolle Mening

Bij de enquête website Waardevolle Mening kun je tot wel €7 euro betaald krijgen per ingevulde enquête. Nadeel is wel dat je niet wordt uitbetaald in geld, maar via cadeaubonnen of creditcard. Zo kun je gratis cadeaubonnen krijgen van bol.com en Zalando.

07. Stempunt

De website van StemPunt werkt vrijwel hetzelfde als de meeste andere enquête websites. Je kunt het aanbod van online enquêtes bekijken, deze invullen en vervolgens de verdiende punten inwisselen voor cadeaubonnen óf doneren aan een goed doel. Je kunt kiezen uit cadeaubonnen van onder andere bol.com, Zalando, HEMA, Ici Paris XL en andere bekende winkelketens.

Niet uitbetaald worden in cadeaubonnen?

Er zijn genoeg enquête websites waarbij je jouw punten kunt inleveren voor cash/geld of voor leuke producten. In de Sidehustle Dossiers vind je allerlei informatie over het verdienen van geld met online enquêtes én je vindt daar een overzicht van goede enquête websites.

In dit artikel komen affiliate links voor. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor.

Verkopen op bol.com
E-book

Verkopen op bol.com

Sidehustle Toolkit
Online geld verdienen

Sidehustle Toolkit

.