Summer Deal 🌴

Haal alles uit jouw zomer met deze exclusieve aanbieding en neem een stap richting financiële vrijheid.

Een unieke kans om deze zomer jouw financiën te verbeteren

Of je nu net begint met het op orde brengen van je financiën of op zoek bent naar manieren om jouw inkomen te vergroten, met het totaalpakket van mijn producten kun je met alle onderdelen van jouw financiën aan de slag!

Ik geloof dat financieel geluk & veiligheid binnen handbereik ligt – ongeacht de hoogte van jouw inkomen. Daarom is het mijn missie om iedereen de tools en vaardigheden te bieden die nodig zijn om geld effectief te beheren. Neem deel aan de “Summer Deal” en ontdek hoe je kunt besparen, besparen én verdienen.

sandra boon blogger over geld verdienen

Je hebt mij wellicht voorbij zien komen bij

Ik heb je boek Money Game deze week ontvangen en ben echt super enthousiast! Ik heb al een aantal jaar van die sluipende schulden en voel me superrijk na het storten van mijn salaris... Echt alles is nu inzichtelijk. Zo blij mee! Dit lukt me zelf nooit. Jouw methode is top!
Carlijn
Carlijn Over Money Game
Ik wil je even complimenteren dat ik de Sidehustle Toolkit echt top vind! Tot nu toe zijn de stappen allemaal heel goed te volgen en uit te voeren. Vind het heel fijn dat het allemaal korte filmpjes zijn. Voor het eerst een website gebouwd en met jouw video's is het toch maar stap voor stap gelukt.
Sandra Piket
Sandra Piket Over de Sidehustle Toolkit

Compleet pakket voor geldzaken

De combinatie van tools, e-books, masterclasses en het Money Game-boek biedt een compleet pakket voor jouw geldzaken. Je leert niet alleen hoe je geld kunt besparen en verdienen, maar ook hoe je dit op lange termijn kunt volhouden.

Direct toepasbare informatie

Alle informatie is gericht op directe toepasbaarheid in het dagelijks leven. Geen abstracte theorieën, maar concrete tips en strategieën die echt werken.

Besparing van tijd en geld

Door alle producten gebundeld aan te schaffen tegen een verlaagde prijs bespaar je niet alleen geld op de aankoop zelf; de kennis die je opdoet helpt je ook om op lange termijn financieel te profiteren.

Toegankelijk voor iedereen

Ongeacht je huidige kennisniveau of financiële situatie, mijn materialen zijn ontworpen om iedereen te helpen groeien. Of je nu net begint met het organiseren van je financiën of al verder gevorderd bent, er is altijd iets nieuws te leren.

De PLR masterclass zit goed in elkaar en mooi dat je stapsgewijs laat zien dat je het jezelf niet te moeilijk hoeft te maken wanneer je een digitaal product wil creëren. Ergens is het een inkopper, maar bij mij kwam die wel binnen. Het e-book ziet er ook erg gelikt uit en bevat naast de standaard ideeën ook originele ideeën voor digitale producten.
Marinka Mellee
Marinka Mellee Over Money Game boek
Tot nu toe erg blij met de Sidehustle Toolkit. Ik begon echt met 0 kennis maar heb al zoveel geleerd! Je legt alles duidelijk en rustig uit, echt superfijn! Het gaat me allemaal erg makkelijk af omdat de interesse er zeker ligt.
Kim Vissers
Kim Vissers Over de Sidehustle Toolkit

De zomer bundel

Deze unieke aanbieding bestaat uit al mijn huidige producten, inclusief mijn boek Money Game en de Sidehustle Toolkit. Normaal betaal je hier €388 euro voor, maar als je profiteert van de Summer Deal, betaal je slechts €247 euro.

Wacht niet langer, begin vandaag nog!

Neem deze zomer controle over je financiën.

Je mag ook in termijnen betalen.